Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Μουρίνιο: «Άψογες οι σχέσεις με τους παίκτες μου»

Μουρίνιο: «Άψογες οι σχέσεις με τους παίκτες μου»
Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν σταματά να διαψεύδει τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κακές σχέσεις αυτού με τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος προπονητής μετά από δηλώσεις του σε τηλεοπτικό δίκτυο και στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε στις φήμες επισημαίνοντας το πόσο καλά τα πάει με τους ποδοσφαιριστές του.

«Δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες οι σχέσεις μου με τους παίκτες. Πιστεύω ότι είναι αδύνατο να υπάρξουν καλύτερες σχέσεις ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και προπονητή από αυτές που έχω εγώ με τους παίκτες μου», τόνισε ο Μουρίνιο και συνέχισε:

«Σε εμένα κανείς δεν με υποστηρίζει και μου δίνει κίνητρο. Είμαι ο πρώτος για να κάνω κριτική στον εαυτό μου. Πιστεύω ότι οι παίκτες πρέπει να σκεφθούν… Δεν τα πάμε καλά. Πρέπει να είμαστε εκεί έξω στο παιχνίδι συγκεντρωμένοι και όχι κάπου αλλού», υποστήριξε.

«Πιστεύω ότι αύριο θα έχουμε μια καλή εμφάνιση. Θα είμαστε μια δυνατή, αποφασισμένη και ενωμένη ομάδα, για την οποία ο κάθε ένας θα θέλει να δουλεύει για το καλό της ομάδας», επεσήμανε για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: