Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Κοσμίδης: «Υπάρχουν ακόμα αποκλίσεις»

Ο Πιερ Κοσμίδης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τις διαπραγματεύσεις της Σούπερ Λιγκ με την ΟΠΑΠ ΑΕ, το φετινό πρωτάθλημα αλλά και την μειωμένη προέλευση του κόσμου από τα γήπεδα.

Για την αυριανή συνέντευξη Τύπου:

«Έχουμε προγραμματίσει μια συνέντευξη Τύπου για αύριο η οποία αφορά την ασφάλιση των ποδοσφαιριστών, οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων της Σούπερ Λιγκ καλύπτονται με αυτό το συμβόλαιο προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες τους. Αυτό θα είναι το θέμα της συνέντευξης».

Για τις διαπραγματεύσεις με την ΟΠΑΠ ΑΕ:

«Ότι αφορά τις διαπραγματεύσεις με την ΟΠΑΠ ΑΕ είναι σε εξέλιξη, η θέση της Λιγκα είναι σαφής εδώ και ένα μήνα σε ότι αφορά της αύξηση των ομάδων στην Σούπερ Λιγκ από 16 σε 18, υπάρχει μια διαρκής επικοινωνία με την ΟΠΑΠ ΑΕ σε επίπεδο διοίκησης.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια απόκλιση μεταξύ των δύο πλευρών, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει κλίσει το θέμα, αύριο ή μεθαύριο θα υπάρξει ένα ουσιαστικό βήμα προς την μια η την άλλη κατεύθυνση. Εμείς ως Σουπερ Λιγκ έχουμε επικοινωνία με όλους τους φορείς προκειμένου να ικανοποιηθούν όλες οι πλευρές».


Για το πρωτάθλημα:

«Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, τα έχουμε πάει καλά σε οργανωτικό επίπεδο τις τρείς πρώτες αγωνιστικές. Υπάρχει μεγάλη συμμετοχή νέων ελλήνων παικτών. Έχουμε δει μείωση στον αριθμό των τερμάτων που είναι και φυσιολογικό, ας μην παραβλέψουμε και την καλή κατάσταση που βρίσκονται οι αγωνιστικοί χώροι. Το πρόσημο είναι θετικό τις πρώτες αγωνιστικές χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν θα βελτιώσουμε κάποια πράγματα».

Για την προσέλευση του κόσμου:

«Βιώνουμε οικονομική κρίση ως χώρα και αυτό φαίνετε και στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα και οι ΠΑΕ κάνουν πολλές προσπάθειες αλλά η κρίση επηρεάζει πολύ».

Για το «στοίχημα» της Λιγκα:

«Όπως έχει πει και ο πρόεδρος της Λιγκα το μεγάλο στοίχημα είναι να τελειώσουμε τη σεζόν με 16 ομάδες όπως ξεκινήσαμε, πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και θα πρέπει πλέον να λυθούν ώστε να εξακολουθούν να αγωνίζονται στην Σούπερ Λίγκα.
Πλέον όλες οι ομάδες έχουν αντιληφτεί ότι με τη συσπείρωση και την ομαδική δουλειά μπορούμε να έχουμε θετικά αποτέλεσμα. Οι οπαδικές αντιπαλότητες δεν βοηθούν ώστε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα συνεργασίας».




πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: