Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

O Stelios ξέρει!!

Στην αξία που έχει για τον Ολυμπιακό να διατηρήσει το «μηδέν» παθητικό κόντρα στη Σάλκε αναφέρθηκε ο παλαίμαχος διεθνής μεσοεπιθετικός της πειραίκής ομάδας Στέλιος Γιαννακόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
O Stelios ξέρει!
Ο άλλοτε «ερυθρόλευκος», που είχε σκοράρει στο προ δεκαετίας επιβλητικό 6-2 επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν στην Ριζούπολη στάθηκε επίσης στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα είναι σαφώς πιο έτοιμος συγκριτικά ε την περυσινή του πρεμιέρα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση απέναντι στην Μαρσέιγ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νυν τεχνικός του Πανηλειακού για:
-τι πρέπει να κάνει κάποιος στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ
«Η συνταγή είναι απλή. Το μηδέν πίσω και ό,τι βγει μπροστά. Όμως αυτό κρύβει από πίσω του ολόκληρη στρατηγική, ειδική φιλοσοφία και ώρες προπονήσεων και προετοιμασίας».
-εάν θα είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός
«Το σίγουρο είναι ότι θα είναι περισσότερο έτοιμος σε σχέση με την περσινή σεζόν. Σίγουρα η ετοιμότητά του δεν θα είναι τέτοια για να βγάλει μια ομάδα περίπου 95 λεπτά με ικανοποιητικό ποδόσφαιρο. Μετά το 55ο λεπτό ο Ολυμπιακός πέρσι, κόντρα στη Μαρσέιγ δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Σε αυτό το κομμάτι ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος»
-τι επιλογές θα έκανε εκείνος για τον Ολυμπιακό:
«Θα προσπαθούσα να εκμεταλλευθώ την έδρα. Κάτι τέτοιο σημαίνει να κερδίσεις το παιχνίδι, αλλά για να συμβεί αυτό χρειάζεται συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού. Χρειάζεται υπομονή από τον κόσμο. Τα τελευταία χρόνια ο κόσμος έχει αποδείξει ότι έχει υπομονή οι παίκτες έχουν παραστάσεις».
-ο φετινός Ολυμπιακός:
«Αυτό που βλέπω στον Ολυμπιακό είναι ότι έχει πλάνο, το οποίο έχει δουλευτεί στην προπόνηση όλη την εβδομάδα. Έχει και επιθετική και αμυντική λειτουργία καλή για την περίοδο που διανύουμε. Έχει αγωνιστική ταυτότητα για να πάρει αυτό που θέλει. Δεν είναι και τόσο μεγάλες οι αλλαγές που έχει φέρει ο Ζαρντίμ καθώς οι αυτοματισμοί υπάρχουν από τον Βαλβέρδε, και κινήσεις αρμονικές από τους παίκτες το να αλλάξει ένας προπονητής κάποια πράγματα που δουλεύουν ακόμη θα είναι λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: