Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Πηλαδάκης: «Πραξικόπημα από ΕΠΟ, Super League η αναδιάρθρωση»

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κώστας Πηλαδάκης χαρακτήρισε την αναδιάρθρωση πραξικόπημα των ΕΠΟ, Super League.
Στην τηλεοπτική «Δίκη» στον ΣΚΑΪ μίλησε ο Πηλαδάκης και αναφερόμενος στην αναδιάρθρωση τόνισε: «Η προσπάθεια που ξεκίνησε προφανώς για να ικανοποιήσει τους φιλάθλους δύο πόλεων έχει δυσαρεστήσε τουλάχιστον άλλες δύο. Η πρωτόδικη απόφαση έλεγε πως αυτές οι δύο ομάδες θα υποβιβαστούν ορθώς στη Β' Εθνική αν και πέρυσι δεν είχαν εφεύρει αυτή την περιβόητη απόφαση με την αφαίρεση βαθμών, ενώ αν πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε υποβιβασμό δεν θα είναι γίνει τίποτα. Ο εκνευρισμός της Κυβέρνησης, οι φυλακίσεις ανθρώπων...
Τώρα προσπαθούν να θεραπεύσουν το ήμισυ του προβλήματος, γιατί το δεύτερο σκέλος εκείνης της απόφασης έλεγε πως η ΑΕΛ και οι Σέρρες που δεν είχαν εμπλακεί στα «στημένα» έπρεπε να παραμείνουν στη Super League. Πέρυσι όλο το ΔΣ της ΕΠΟ γνωμάτευσε πως αναδιάρθρωση δεν μπορεί να γίνει. Έστειλαν γραπτώς τη γνωμάτευση και το ΔΣ της Super League παρότι είχαμε πάρει ομόφωνη απόφαση να γίνει αναδιάρθρωση τη Δευτέρα, την Τετάρτη εμφανίστηκε έγγραφο του κυρίου Κουρίδη και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ μαζί με τις ομάδες της Super League μου φώναζαν και μου κουνούσαν τον ΚΑΠ να αλλάξει.
Ξαναλέω ότι αυτό που έχει συμβεί φέτος είναι πραξικόπημα, το αντίστοιχο είναι να πάρει μία ομάδα από οποιαδήποτε κατηγορία και να τη δηλώσει για το Champions League. Είναι ακριβώς το ίδιο».



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: