Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΟΚ: Νέος επίσημος προμηθευτής!!

Άλλη μία εταιρία προστέθηκε στο ειδικό χορηγικό πρόγραμμα «Οι 300 του ΠΑΟΚ», όπως ανακοίνωσε σήμερα (18/09) η ΚΑΕ.
Συγκεκριμένα, οι διοικούντες τους Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με την «Printagain», ως επίσημος προμηθευτής, στο πλαίσιο του ειδικού χορηγικού προγράμματος το οποίο δίνει φέτος για δεύτερη διαδοχική χρονιά τη δυνατότητα στους φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» να συνδυάσουν τη στήριξή τους προς την ομάδα με την προβολή της επιχειρηματικής δραστηριότητάς τους.
Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με την εταιρία Printagain, που στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ συμμετέχοντας στο χορηγικό πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2012-2013 ως επίσημο προμηθευτής.
Προφίλ εταιρίας: Η εταιρία Printagain η οποία στηρίζει την ΚΑΕ ΠΑΟΚ συμμετέχοντας ως επίσημος προμηθευτής, δραστηριοποιείται στο χώρο της ανακατασκευής μελανοδοχείων inkjet και laser εκτυπωτών από το έτος 2009, δίνοντας πολλές λύσεις στην κρίση. Υπεύθυνος είναι ο κος Παπακωνσταντίνου Νικόλαος, εδρεύει στην Οδό Πουλαντζάκη 18, Τ.Κ. 55131, Καλαμαριά. Τηλ./φαξ: 2310427122. Ε-mail: info@printagain.gr. Ιστοσελίδα: http://www.printagain.gr».
Για την εταιρία μίλησε ο υπεύθυνος της «Printagain», Νίκος Παπακωνσταντίνου, λέγοντας μεταξύ άλλων για τις υπηρεσίες που προσφέρει: «Και για την κρίση υπάρχει λύση μέσω της Printagain, όπου μειώνουμε το κόστος των αναλωσίμων της επιχείρησής σας μέχρι και 50% ανακατασκευάζοντας μελάνια και τόνερ laser και inkjet εκτυπωτών, προσφέροντάς σας εγγυημένη ποιότητα, εφάμιλλη των εργοστασιακών (OEM). Ενδεικτικό παράδειγμα είναι πως στην αγορά ενός αυθεντικού τόνερ για έναν laser εκτυπωτή ασπρόμαυρης εκτύπωσης απαιτείται ένα ποσό των περίπου 80 ευρώ. Εάν υπολογίσουμε ότι ένα γραφείο ή επιχείρηση χρειάζεται ένα τόνερ τον μήνα, στο χρόνο θα πρέπει να διαθέσουμε 960 ευρώ. Η δική μας λύση θα μειώσει το κόστος έως και 480 ευρώ.
Επειδή συνεχώς μας ρωτάτε σχετικά με το εάν υπάρχει πιθανότητα να πάθει κάτι ο εκτυπωτής σας, αν χρησιμοποιήσετε ανακατασκευασμένο μελανοδοχείο, απαντάμε κατηγορηματικά όχι. Εφόσον γίνει σωστή ανακατασκευή όπως γίνεται στην Printagain δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα. Σε περίπτωση όμως που συμβεί το μελανοδοχείο να μην εκτυπώνει απόλυτα σωστά (όπως το ΟΕΜ) η Printagain δεσμεύεται να το αντικαταστήσει αμέσως χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς. Να τονίσουμε ακόμη ότι όλοι μας με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντος, διότι πάνω από 300 εκατομμύρια δοχεία μελάνης το χρόνο καταλήγουν στις χωματερές παγκοσμίως. Αναμφισβήτητα, είναι αδύνατο να σταματήσουμε τελείως αυτή τη διαδικασία, μπορούμε όμως να την περιορίσουμε αρκετά. Η ανακύκλωση κάνει τη διαφορά! Κάθε δοχείο που ανακατασκευάζεται είναι ένα λιγότερο που πρέπει να παραχθεί και ένα λιγότερο που θα καταλήξει στις χωματερές. Τέλος, η Printagain χρησιμοποιεί πρώτες ύλες και υλικά αρίστης ποιότητας από πρωτοπόρους ευρωπαϊκούς οίκους στο είδος, καθώς επίσης και τα πιο σύγχρονα μηχανήματα προκειμένου να σας προσφέρει τα πλέον ποιοτικά προϊόντα».



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: