Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Διούδης: «Καλύτερη ευκαιρία δεν γινόταν να έχω»

Ο τερματοφύλακας του Άρη, Σωκράτης Διούδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, τον Κατίδη και τον Αγκάνθο

Αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ:

«Δεν πήγανε όπως τα περιμέναμε τα πράγματα αλλά είναι σημαντικό ότι πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας, κανείς στην ομάδα δεν είναι ευχαριστημένος, ήμασταν πολύ κακοί κλειστήκαμε πίσω και περιμέναμε την ΑΕΚ είναι θετικό όμως που πήραμε τον βαθμό. Όπως και να το κάνουμε παίζαμε με την ΑΕΚ και ήταν ένα ντέρμπι.

Αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα με την ΑΕΚ, αυτά είναι όμως τα παιχνίδια που πρέπει να κυνηγάμε, θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι. Έχουμε μεγάλη αδυναμία όταν έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας, περιμέναμε την ΑΕΚ και αυτό μας στοίχησε στην συνέχεια. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τον Αγκάνθο:

«Πιστεύω ότι θα βοηθήσει πολύ στο γκολ αλλά και με την εμπειρία που έχει. Είναι πολύ καλός, μέσα στην περιοχή είναι μεγάλος κίνδυνος».

Για τον Κατίδη και ότι θα του έβαζε γκολ:

«Δεν συζητήσαμε μετά το παιχνίδι, το παιδί το είπε με χιούμορ. Ο καθένας κοιτάει την ομάδα του, μου φάνηκε λίγο περίεργο όταν τον αντιμετώπισα ως αντίπαλο αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο καθένας κοιτάει την ομάδα του. Μου φάνηκε πολύ περίεργο αλλά τον ξέρω σαν ποδοσφαιριστή και αν γινόταν κάποια φάση θα μπορούσα να αντιδράσω καλύτερα απ' ότι αν ήταν ένας άλλος παίκτης της ΑΕΚ».

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα:

«Η νίκη είναι μονόδρομος κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει προβλήματα. Τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζουμε μέσα στην έδρα μας».

Για τον ίδιο:

«Έχω αυτοπεποίθηση και σιγουριά, νιώθω έτοιμος και θέλω να δικαιώσω τον προπονητή μου που με εμπιστεύεται».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: