Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Το μοναδικό ρεκόρ του Χοακίν!!

Το μοναδικό ρεκόρ του Χοακίν
Ένα εντυπωσιακό επίτευγμα έχει σημειώσει ο Χοακίν Σάντσεθ, ύστερα από το χθεσινό τέρμα που πέτυχε στον σαββατιάτικο αγώνα της Μάλαγα κόντρα στην Λεβάντε (3-1). Ο Ισπανός εξτρέμ είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής στην Primera Division, ο οποίος έχει σκοράρει τις τελευταίες δώδεκα σεζόν στο πρωτάθλημα. Το μοναδικό ρεκόρ του 31χρονου παίκτη ξεκίνησε τη σεζόν 2001/02, όταν είχε βρει το δρόμο προς τα δίχτυα με τη φανέλα της Μπέτις.

«Τα τελευταία χρόνια δεν έχουν παρατηρηθεί σημαντικές επιδόσεις, αλλά εγώ πάντα σκοράρω. Θα δούμε αν φέτος μπορώ να δουλέψω λίγο καλύτερα σε αυτό τον τομέα και να βελτιωθώ προσωπικά και ως αθλητής», ανέφερε αρχικά ο Χοακίν και πρόσθεσε:

«Το σαββατιάτικο παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, ήμουν πρόθυμος να σκοράρω και η αλήθεια είναι ότι το μισό από το γκολ που πέτυχα ήταν του Σαβιόλα, ο οποίος έβγαλε την ασίστ. Πραγματοποίησε ονειρικό ντεμπούτο με ένα γκολ και το μισό το δικό μου».

Ο Ισπανός άσος έχει σκοράρει απέναντι σε όλες τις μεγάλες ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος, με μοναδική εξαίρεση τις Βαλένθια, Βαγεκάνο, Βαγιαδολίδ και Σαραγόσα. Όσον αφορά την καλύτερη σεζόν του, αυτή ήταν το 2002/03, όταν είχε ματώσει εννιά φορές τα αντίπαλα δίχτυα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: