Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Παντού τα ίδια έχουμε!!

Παντού τα ίδια έχουμε
Τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων της Πάρμα προκάλεσαν οι αποφάσεις του διαιτητή στον αγώνα με τη Νάπολι. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν περισσότερο στη φάση του δεύτερου γκολ των «παρτενοπέι», που σύμφωνα με την άποψή τους έπρεπε να ακυρωθεί.

Οι διαμαρτυρίες των οπαδών, των παικτών, των προπονητών και των παραγόντων για τις διαιτητικές αποφάσεις δεν είναι αποκλειστικότητα της Ελλάδας. Μια από τις χώρες που «ζει» για το «τρίτο» ημίχρονο των αγώνων, στο οποίο εκφράζονται τα παράπονα που έχουν οι ομάδες από τους διαιτητές, είναι η Ιταλία. Το γεγονός, μάλιστα, πως υπάρχουν εκπομπές που οφείλουν την ύπαρξή τους στις διαμαρτυρίες των παικτών και στις αμφισβητούμενες φάσεις, αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Η τρίτη αγωνιστική δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τον ηττημένο να διαμαρτύρεται και συνεπώς να φιλοξενείται στις εν λόγω εκπομπές. Για άλλη μια φορά υπήρξαν διαιτητικές αποφάσεις που προκάλεσαν την οργή των ομάδων. Όπως μια που πήρε ο διαιτητής του αγώνα Νάπολι - Πάρμα, Αντρέα Τζερβαζόνι, κατακυρώνοντας το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, αν και στην αρχή της φάσης υπήρχε περίπτωση οφσάιντ.

Η παράλειψη του διαιτητή να σταματήσει τη φάση προκάλεσε την «έκρηξη» του Πιέτρο Λεονάρντι, παράγοντα της Πάρμα, που δεν έκρυψε την οργή του. «Όποτε παίζουμε με αυτούς εδώ, καταλήγουμε πάντα έτσι

Σκληρά και υποτιμητικά λόγια που προέρχονται από παράγοντα ομάδας που έχει παραδοσιακά καλές σχέσεις με τη Νάπολι, μετά από ένα ματς το οποίο έχασε με 3-1, και κατά γενική ομολογία άξιζε να κερδίσει η γηπεδούχος. Λόγια, όμως, που «λατρεύουν» οι παρουσιαστές των εκπομπών του… «τρίτου» ημιχρόνου.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: