Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Τζαβέλλας: Στρατιώτης της Μονακό!!

Ο Γιώργος Τζαβέλλας επέστρεψε στην ενεργό δράση έπειτα από τρεις μήνες απραξίας στην αναμέτρηση της Μονακό με την Ντιζόν, εντυπωσιάζοντας τον Κλαούντιο Ρανιέρι με την ετοιμότητά του.

Ο διεθνής αριστερός μπακ μίλησε στην ιστοσελίδα της γαλλικής ομάδας για την επιστροφή του, τονίζοντας τα εξής:

"Επειδή ήταν ακριβώς μετά τη σέντρα, δεν πρόλαβα να πάω για προθέρμανση. Ωστόσο, είμαι επαγγελματίας και είμαι πάντα έτοιμος για την ομάδα. Ο αγώνας ήταν δύσκολος και χρειάστηκα 20 με 30 λεπτά για να μπω στο ρυθμό. Όποτε με θέλει ο προπονητής, εγώ είμαι στρατιώτης.

Δούλεψα σκληρά για έναν μήνα, ήμουν έτοιμος για αυτή την ομάδα και είχα πολλά κίνητρα. Πραγματικά ήθελα να επιστρέψω γρήγορα και να φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα. Ήμουν έτοιμος για αυτή τη στιγμή και αισθάνθηκα καλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα".

Ο Τζαβέλλας αναφέρθηκε και στον χαρακτηρισμό "Σπαρτιάτης" που του προσέδωσαν στο Πριγκηπάτο, αλλά και στους στόχους της ομάδας του.

"Το λατρεύω. Αυτό είναι το παιχνίδι μου, πάντα επιστρέφω για την ομάδα μου και αυτό είναι προφανώς που ικανοποιεί τον προπονητή και τους οπαδούς της ομάδας. Είμαι χαρούμενος όταν κερδίζουμε και είμαι απογοητευμένος όταν δεν έχουμε επιτυχίες, κάτι που κάνει να αισθάνομαι πολύ ανόητος.

Μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα, έχουμε καλούς παίκτες και δουλεύουμε σκληρά. Αν συνεχίσουμε έτσι, η απόδοσή μας και η επιτυχία θα έρθουν και θα μπορέσουμε να επανέλθουμε. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα τη φετινή σεζόν".



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: