Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

«Δεν αντέχω να πάω στο γήπεδο»

«Δεν αντέχω να πάω στο γήπεδο»
Την πορεία του φίλου του Κάρλο Αντσελότι θα παρακολουθεί παράλληλα με αυτή της Μίλαν στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Φιλίπο Ιντζάγκι. Ο προπονητής της παιδικής ομάδας των «ροσονέρι» μίλησε με αφορμή την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν έκρυψε τη δυσκολία που αντιμετωπίζει στο νέο του ρόλο, αφού του λείπει η αγωνιστική δράση.

Είναι ένας από τους παίκτες που έγραψαν τη δική τους, ξεχωριστή ιστορία στα Κύπελλα Ευρώπης, αφού είναι ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών με 70 γκολ, πίσω μόνο από τον Ραούλ, που έχει πετύχει 77. Ο Φιλίπο Ιντζάγκι, προπονητής της παιδικής ομάδας της Μίλαν, σήμερα, έχει την εμπειρία και τις γνώσεις για να μιλήσει για το Τσάμπιονς Λιγκ. Κλήθηκε, λοιπόν, από την «Corriere dello sport» να δώσει τα δικά του προγνωστικά για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση που ξεκινάει το βράδυ της Τρίτης.

«Η Μπαρτσελόνα είναι η ομάδα που βλέπω πιο δυνατή. Παίζει εξαιρετικά, είναι έτοιμη και δεμένη ομάδα, έχουν εμπειρία. Για μένα βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από τους υπόλοιπους», είναι οι πρώτες εκτιμήσεις του Ιντζάγκι. «Από κει και πέρα, πολλές είναι οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Η Παρί Σεν Ζερμέν του φίλου μου Κάρλο Αντσελότι θα είναι, όμως, η ομάδα που θα υποστηρίζω, μετά τη Μίλαν.» συμπλήρωσε.

Η Μίλαν μέχρι που μπορεί να φτάσει; «Ελπίζω να περάσει από τον όμιλο μαζί με τη Ζενίτ. Προσοχή, όμως, στη Μάλαγα.»

Θα είναι ο Πίπο στο Σαν Σίρο για το ματς της Μίλαν με την Άντερλεχτ; Η απάντηση προκαλεί έκπληξη. «Το ματς θα το δω από την τηλεόραση. Δεν αντέχω ακόμα να πάω στο γήπεδο και να μην παίζω. Είναι δύσκολο να αποδεχτώ πως δεν μπορώ να κάνω, πια, το καλύτερο επάγγελμα του κόσμου.»

Σαν μεγάλος σκόρερ που ήταν, ποιον βλέπει να πετυχαίνει τα περισσότερα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος; «Θαυμάζω τον Φαλκάο, αλλά δεν αγωνίζεται στο Τσάμπιονς. Ελπίζω ο Πατσίνι να είναι η έκπληξη», απαντά ο Ιντζάγκι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: