Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Μέσι: «Ακόμα με πονάει το πέναλτι με την Τσέλσι»

Η ομάδα που θεωρείται κατά κοινή ομολογία ως η καλύτερη του κόσμου δεν έχει άλλη επιλογή από το να παλεύει κάθε χρόνο για όλους τους τίτλους. Αυτό επιβεβαίωσε και ο Λιονέλ Μέσι με συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ο οποίος θυμήθηκε και το δικό του χαμένο πέναλτι στον ημιτελικό του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Τσέλσι.

Ο Αργεντινός σταρ αναφέρθηκε στην περασμένη σεζόν, την οποία χαρακτήρισε ως επιτυχημένη, παρά το γεγονός ότι οι «μπλαουγκράνα» δεν κατάφεραν να κατακτήσουν ούτε το πρωτάθλημα ούτε το Τσάμπιονς Λιγκ: «Κερδίσαμε τα δύο Σούπερ Καπ, το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων καθώς και το Κόπα Ντελ Ρέι, τίτλοι οι οποίοι είναι σημαντικοί παρότι οι φίλαθλοι δεν τους εκτιμούν τόσο πολύ», υπογράμμισε ο Μέσι για να προσθέσει:

«Πέρυσι φτάσαμε κοντά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ και ειδικά για τη δεύτερη διοργάνωση, ακόμα έχω το αγκάθι της αποτυχίας από το χαμένο πέναλτι απέναντι στην Τσέλσι».

Όσον αφορά τη φετινή ευρωπαϊκή περιπέτεια της Μπαρτσελόνα, που αρχίζει αύριο με την αναμέτρηση κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας, ο «Λίο» δήλωσε:

«Καμία ομάδα σε αυτό το επίπεδο δεν είναι εύκολη. Από την εμπειρία μας γνωρίζουμε ότι κάθε αντίπαλος μπορεί να αποδειχτεί δύσκολος και να κερδίσει. Η ανωτερότητα πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποδεικνύεται στο γήπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: