Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Εργοτέλης: «Καμία ψηφοφορία, απλά συμβιβασμός»

Δεκτή η παραίτηση Στειακάκη στον Εργοτέλη, που ανακοίνωσε ότι είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τις επιταγές των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου σχετικά με την αναδιάρθρωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης έπειτα από τη συνεδρίαση της Δευτέρας (17/09):
«Συζητήθηκε διεξοδικώς το θέμα της ανταλλαγής απόψεων που έγινε στο πλαίσιο της τελευταίας συνεδρίασης του Δ.Σ. της Football League περί της απόφασης της ΕΠΟ για την αύξηση των ομάδων της Κατηγορίας από 18 σε 21. Κατέστη σαφές μεταξύ των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ότι στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της Football League δεν πραγματοποιήθηκε καμία διαδικασία ψηφοφορίας περί της αύξησης ή μη των ομάδων.
Είναι δεδομένο ότι η αύξηση των ομάδων αποτελεί απόφαση της Πολιτείας και της ΕΠΟ και ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τις επιταγές των θεσμικών οργάνων του Ποδοσφαίρου.
Σχετικά με την υποβολή παραίτησης από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ του αντιπροέδρου κ. Γιώργου Στειακάκη, με βάση τα παραπάνω, το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει από τον κ. Στειακάκη να ανακαλέσει την παραίτησή του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: