Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Από την άλλη ρε παιδιά…!!

Από την άλλη ρε παιδιά…
Διαγωνισμός… γκέλας από Πανιώνιο και ΟΦΗ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη 2-1 χάρη σε ένα αυτογκόλ που θα μείνει στην ιστορία του Σίσιτς (30’) και ένα ακόμα του Βάντο (54’) και έκαναν το τρία στα τρία στην Σούπερ Λίγκα. Μείωσαν οι Κρητικοί με νέο αυτογκόλ του Κουλουχέρη στο (84’), όμως αυτό δεν έφτανε και έτσι παραμένουν χωρίς νίκη.



Έχοντας διάθεση να «καθαρίσει» το παιχνίδι από την αρχή ο Πανιώνιος μπήκε στο γήπεδο δυνατά και έτοιμος να ανοίξει το σκορ νωρίς. Οι παίκτες του Ελευθερόπουλου κυκλοφορούσαν καλά την μπάλα, είχαν αλληλοκάλυψη και έφταναν σχετικά εύκολα στην περιοχή του Γουναρίδη. Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ, έψαχνε την κόντρα κυρίως με τον Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος ήταν εξαιρετικός.

Το γκολ που ήρθε για τον Πανιώνιο, είναι με διαφορά το πιο θεαματικό τέρμα που… θα δούμε μέχρι το τέλος της Σούπερ Λίγκας. Ο Μενδρινός εκτελεί κόρνερ, ο Σίσιτς, στο πρώτο δοκάρι, βρίσκει την μπάλα, η οποία παίρνει ύψος και μετά από… τραγική εκτίμηση του Γουναρίδη καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας του. Μάλιστα, σε μια πολύ όμορφη εικόνα, ο έμπειρος από τέτοιες καταστάσεις Δημήτρης Ελευθερόπουλος πήγε και έδωσε το χέρι του στον τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε διαφορετική εικόνα. Ο Πανιώνιος συνέχισε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, να δημιουργεί και πάλι φάσεις, όμως να χρειάζεται ακόμα ένα αυτογκόλ για να πάρει το προβάδισμα με δύο γκολ. Ο Κούρος έκανε ωραία κίνηση, γύρισε την μπάλα και ο Βάντο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Τα λεπτά κυλούσαν και σαν να μην έφταναν τα δύο προηγούμενα , ήρθε και τρίτο αυτογκόλ για να γίνει το 2-1. Ο Σίσιτς έκανε το γύρισμα, ο Κουλουχέρης έβαλε το πόδι του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να μειώσει για τους Κρητικούς. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Πανιώνιο να.. εκμεταλλεύεται τα δύο… δώρα των Κρητικών και να κάνει το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα.







Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας (92’ Αυλωνίτης), Γουνδουλάκης, Μενδρινός (83’ Ανδράλας), Ντούνης, Κολοβός (75’ Οκόγιε), Διαμαντάκος.

Στον πάγκο: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Σάμαρης, Καμπάνταης.

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Βερόν, Χαριτωνίδης, Μονιάκης, Ζορμπάς (59’ Μπανούσης), Κουτσιανικούλης (77’ Καπουράνης), Παπάζογλου, Σόουζα, Ιωαννίδης (77’ Βιτώρος), Βάντο, Σίσιτς.

Στον πάγκο: Σαχσανίδης, Ροβίθης, Κουρδάκης, Λαμπρόπουλος.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονία)
Βοηθοί: Βασιλειάδης (Μακεδονία), Κοντιζάς (Πειραιάς)
Γήπεδο: Νέας Σμύρνης




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: