Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Απαιτεί σεβασμό ο Γιορέντε!!

Απαιτεί σεβασμό ο Γιορέντε
Το σεβασμό όλων των οπαδών της Αθλέτικ Μπιλμπάο ζήτησε ο Φερνάντο Γιορέντε, που μετά το ματς της ομάδας του με την Εσπανιόλ μίλησε στους δημοσιογράφους. Ο υψηλόσωμος επιθετικός τόνισε πως έχει αποφασίσει να φύγει από την ομάδα, αυτό όμως δεν αλλάζει την αγάπη που τρέφει για εκείνη.

Το μεσημέρι της Κυριακής έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν. Η Εσπανιόλ υποδέχτηκε την Αθλέτικ Μπιλμπάο και το τελικό 3-3 αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Από τα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού αυτού, η επανεμφάνιση του Φερνάντο Γιορέντε, που συνοδεύτηκε με γκολ, αμέσως μετά την είσοδό του στο παιχνίδι.

Μετά το τέλος του ματς ο Γιορέντε, μιλώντας με δημοσιογράφους, έκανε σαφές πως τα αισθήματα που τρέφει για την ομάδα δεν αλλάζουν, αν και έχει ήδη αποφασίσει να φύγει. «Με πονάει που κάποιοι φίλαθλοι έχουν στραφεί εναντίον μου. Με πονάει που αμφισβητούν τα αισθήματά μου για την Αθλέτικ. Εγώ πάντα έδινα και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα. Η Αθλέτικ με έκανε αυτό που είμαι σήμερα, για αυτό όπου και αν βρεθώ στο μέλλον, πάντα θα την υποστηρίζω. Για αυτό το λόγο όταν φύγω, δεν πρέπει κανείς να τα βάλει μαζί μου. Πρέπει να σεβαστούν όλοι τόσο την επιλογή μου, όσο και την ιστορία μου στο σύλλογο», σημείωσε ο Γιορέντε.

Άρα είναι βέβαιο πως θα αποχωρήσει από το Μπιλμπάο. «Πέρασα μια δύσκολη περίοδο, προσπαθώντας να καταλάβω τι θέλω. Αποφάσισα, μετά από πολλή σκέψη, να αποχωρήσω από την Αθλέτικ. Από τον Ιανουάριο είμαι ελεύθερος να επιλέξω την ομάδα στην οποία θα συνεχίσω την καριέρα μου. Αλλά, σας παρακαλώ, σήμερα είμαι παίκτης της Αθλέτικ και θέλω να τη βοηθήσω όσο μπορώ. Όσο λιγότερο μιλάτε για μένα, τόσο καλύτερο θα είναι», επεσήμανε ο Φερνάντο Γιορέντε.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: