Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

«Μου λείπει η νίκη στην έδρα μας»

«Μου λείπει η νίκη στην έδρα μας»
Πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα του παρουσιάστηκε στα μικρόφωνα του «Sky Sport» ο Αντρέα Στραματσόνι. Ο προπονητής της Ίντερ τόνισε τη σημασία της νίκης των «νερατζούρι» μέσα στην έδρα της Τορίνο, σημείωσε ωστόσο πως αυτό που του λείπει είναι η πρώτη νίκη μέσα στο Σαν Σίρο.

Η τρίτη αγωνιστική του Καμπιονάτο δεν ήταν, θεωρητικά, ιδιαίτερα εύκολη για την Ίντερ. Η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τορίνο έκρυβε κινδύνους, ιδίως για μια ομάδα που την ερχόμενη Πέμπτη έχει και την υποχρέωση του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι, ωστόσο, παίζοντας σωστά κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 και να φτάσει τους έξι βαθμούς.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής της Ίντερ μίλησε στο «Sky Sport» τονίζοντας την αξία αυτής της νίκης. «Ήταν πολύ σημαντικό να επιστρέψουμε στις νίκες μετά το άτυχο παιχνίδι με τη Ρόμα. Είχαμε προετοιμαστεί σωστά για το ματς και καταφέραμε, στη μεγαλύτερη διάρκειά του, να ελέγξουμε το ρυθμό. Πρεσάραμε πολύ στο κέντρο και αυτό μας βοήθησε. Μόνο στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποια αβίαστα λάθη, αλλά σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος από την ομάδα», σημείωσε ο Στραματσόνι.

Στο δεύτερο ημίχρονο προχώρησε σε μια αλλαγή που ξένισε πολλούς, αφού έβγαλε τον Σνάιντερ. «Τη στιγμή εκείνη ήθελα να στείλω ένα σαφές μήνυμα στους παίκτες μου. Έβαλα έναν επιθετικό, τον Κασάνο, μόλις φάνηκε πως η Τορίνο κερδίζει μέτρα στο γήπεδο. Με αυτή την κίνηση ισορροπήσαμε και καταφέραμε να τελειώσουμε το ματς», ήταν το σχόλιο του προπονητή της Ίντερ.

Μετά από αυτή τη νίκη, ποιες είναι οι φιλοδοξίες της ομάδας; «Είναι νωρίς για να μιλήσουμε για στόχους. Είμαστε μια νέα ομάδα που δουλεύει σκληρά όλη την εβδομάδα και προσπαθεί να παίξει σωστά την Κυριακή. Το μόνο παράπονο που έχω είναι πως ακόμα δεν έχω νικήσει μπροστά στο κοινό μας. Αλλά θα γίνει και αυτό.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: