Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Δίωξη στον Σεϊταρίδη!!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Γιούρκα Σεϊταρίδη για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό. Ο δεξιός οπισθοφύλακας του παναθηναϊκού είχε αφήσει υπόνοιες για την παρουσία της διαιτησίας στους αγώνες των «πράσινων».

«Πάντα στην Ευρώπη οι ομάδες οι ελληνικές παίζουν διαφορετικά και αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους και ένας εξ αυτών είναι και η διαιτησία. Για το σημερινό αποτέλεσμα ευθυνόμαστε εμείς αλλά έχουμε διανύσει τρεις αγωνιστικές και το ξαναλέω ότι για το σημερινό αποτέλεσμα δεν έχει ευθύνη η διαιτησία αλλά αυτοί που έχουν σφυρίξει μέχρι τώρα είτε είναι ανίκανοι διαιτητές, είτε το κάνουν επίτηδες», δήλωσε χαρακτηριστικά το περασμένο περασμένο Σάββατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟ και του ποδοσφαιριστή Γιούρκα Σεϊταρίδη για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14, παρ. 2 και 3 και 25, παρ. 1 και 4, του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1/6/2012».

Δεν υπάρχουν σχόλια: