Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Με τα …τρίτα η Λίβερπουλ στο Γιουρόπα!!

Με τα …τρίτα η Λίβερπουλ στο Γιουρόπα
Την ευκαιρία από τα μαλλιά θέλει να αρπάξει ο Σαμέντ Γεσίλ, με τον 17χρονο Γερμανό να βρίσκεται στην αποστολή της Λίβερπουλ για το ματς με τη Γιουνγκ Μπόις, την Πέμπτη.

Οι «κόκκινοι» αντιμετωπίζουν την ελβετική ομάδα για το Γιουρόπα Λιγκ και ο Μπρένταν Ρότζερς αναμένεται να δώσει ανάσες σε Λουίς Σουάρες και Φάμπιο Μπορίνι.

Αυτός είναι και ο λόγος που στην αποστολή για το ταξίδι στην Ελβετία θα βρίσκεται –εκτός του Γεσίλ- και ο Φερνάντο Σούσο.

Ο Γεσίλ αποκτήθηκε από την Μπάγερ Λεβερκούζεν και έχει καταπλήξει τους πάντες στα τμήματα υποδομής της Λίβερπουλ.

Αν και αρχικά ο προγραμματισμός έλεγε πως τη φετινή σεζόν δεν θα αγωνίζονταν με την πρώτη ομάδα, ο Ρότζερς αποφάσισε να πάρει στην αποστολή τον 17χρονο Γερμανό, ώστε να μπαίνει σταδιακά στο κλίμα. Μάλιστα, ο τεχνικός των «reds» θέλει να κάνει με τους Γεσίλ ότι έκανε και με τον Ραχίμ Στέρλινγκ.

«Είδα τον Γεσίλ να αγωνίζεται με την ομάδα Νέων της Γερμανίας κόντρα στην Αγγλία και να σημειώνει δύο εξαιρετικά γκολ. Θα είναι στην αποστολή για το ματς της Πέμπτης, αφού το πιο σημαντικό για τα νέα παιδιά είναι να μπαίνουν σταδιακά στο κλίμα της ομάδας. Είδατε το πόσο καλά τα πάει ο Ραχίμ και όλοι πρέπει να λειτουργούν σε αυτή την ηλικία, με βάση τη δική του πρόοδο», τόνισε ο Ρότζερς.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: