Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Βερτόνγκεν: «Απέρριψα την Άρσεναλ»

Ο Γιάν Βερτόνγκεν υποστήριξε πως είχε πρόταση και από την Άρσεναλ το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τότεναμ.
Το ποσό των 12 εκατομμυρίων ευρώ δαπάνησε το καλοκαίρι που πέρασε η Τότεναμ για να αποκτήσει από τον Άγιαξ τον Βέλγο διεθνή αμυντικό, Γιάν Βερτόνγκεν. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής, θέλοντας να δείξει την αφοσίωσή του στο σύλλογο, αποκάλυψε πως εκτός από τους «πετεινούς» ενδιαφέρον για την απόκτησή του, είχε δείξει και η Άρσεναλ, την οποία και απέρριψε παρά τη συμβουλή του Ντένις Μπέργκαμπ να συνεχίσει στο «Έμιρατς».
«Η Άρσεναλ προσπάθησε να με αποκτήσει, αλλά είχα αποφασίσει ήδη πως θα συνεχίσω στην Τότεναμ. Πήγα σε αυτή την ομάδα γιατί είχα καλό προαίσθημα. Μίλησα με τον Ντάνιελ Λεβί και τον Ράφαελ φαν ντερ Φάαρτ», είπε αρχικά για να αναφερθεί και στη συμβουλή του πρώην ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ.
«Μίλησα με τον Μπέργκαμπ. Είναι πολύ ωραίος τύπος και είχαμε ωραία συζήτηση. Καταλαβαίνει πως η Τότεναμ είναι μεγάλος σύλλογος. Είναι σε κόντρα με την Άρσεναλ, και μου είπε να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου», είπε ο Βέλγος διεθνής.



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: