Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Βερόν: «Τεράστια απώλεια ο Βιεϊρίνια»

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν του ΌΦΗ, Ματίας Βερόν, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τον ΌΦΗ, τον ΠΑΟΚ αλλά και την κρίση που πλήττει την χώρα μας.

Αρχικά αναφέρθηκε στην αγωνιστική που πέρασε:

«Ήταν μια παράξενη αγωνιστική, είδα το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και τα τρία δοκάρια του Ράγιος που θα μπορούσαν να γίνουν και γκολ. Τα αυτογκόλ ήταν πολύ παράξενα και δυστυχώς μπήκαν δύο κόντρα στον ΌΦΗ και ένα στον Πανιώνιο. Είναι πρώτη φορά που μου τυχαίνει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου και είναι πάρα πολύ παράξενο».

Για τον ΌΦΗ:

«Έχουν αλλάξει πολλά πρόσωπα στον ΌΦΗ, έχουν έρθει αρκετά νέα παιδιά, ο προπονητής δουλεύει σωστά και πιστεύω πως με την πάροδο του χρόνου θα βελτιωθεί η ομάδα».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ:

«Έχουν έρθει πολλοί νέοι παίκτες αλλά η βάση με 4-5 παίκτες είναι η ίδια εδώ και χρόνια, αν δέσει η ομάδα θα γίνει αρκετά ανταγωνιστική. Δεν θα είναι εύκολο για τον ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα μια και έχουν φύγει έμπειροι παίκτες και έχουν έρθει πολλοί νέοι».

Για Σάντος και Δώνη:

«Όταν αλλάζουν οι προπονητές αλλάζει και η φιλοσοφία της ομάδας αντίστοιχα. Ο Σάντος ήταν πολύ συγκεκριμένος και ήξερε τι ήθελε από κάθε παίκτη. Ο Δώνης κάνει ακόμη κάποιες δοκιμές για να δέσει καλύτερα την ομάδα».

Για το αν του λείπει ο ΠΑΟΚ:

«Έχω πολύ καλές αναμνήσεις, πέρασα πολύ όμορφα στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ αλλά τώρα είμαι στον ΌΦΗ,νιώθω πολύ άνετα εδώ, ο κόσμος με έχει αγκαλιάσει και θέλω να μείνω πολλά χρόνια ακόμα στον ΌΦΗ».

Για το ποιος παίκτης λείπει από τον ΠΑΟΚ:

«Ο Βιεϊρίνια, έκανε την διαφορά και λείπει πολύ από τον ΠΑΟΚ. Έκανε πολύ καλή πορεία πέρυσι και ξεχώριζε σαν παίκτης ».

Για το ποιος από τους νέους ξεχωρίζει από τον "δικέφαλο":

«Έχουν περάσει μόλις τρείς αγωνιστικές και δεν μπορώ να διακρίνω κάποιον παίκτη, είναι όλοι στο ίδιο επίπεδο».

Τέλος, αναφέρθηκε στην κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα:

«Κατά την διάρκεια της κρίσης στην Αργεντινή ήμουν στην Ιταλία αλλά το έζησε η οικογένειά μου και ξέρω πολύ καλά ότι η χώρα πέρασε δύσκολα. Τώρα στην Ελλάδα καταλαβαίνει κάποιος ότι υπάρχει πρόβλημα αλλά δεν νομίζω να οδηγηθούν τα πράγματα όπως στην Αργεντινή. Ελπίζω ότι Ελλάδα θα καταφέρει να βγει από την κρίση, έστω και με κάποιες παραπάνω θυσίες». 
 
 
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: