Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Καρασαββίδης: «Ο Βιεϊρίνια δεν έχει ψυχολογία»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, Άρης Καρασαββίδης, εξέφρασε τη γνώμη του για την πορεία των πρώην ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου», Αντελίνο Βιεϊρίνια και Στέλιο Μαλεζά στη Bundesliga.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Για τους λόγους για τους οποίους δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στην Βόλφσμπουργκ: «Στο ποδόσφαιρο μετράει να σου πάει και η ομάδα. Η ψυχολογία δεν ήταν αυτή που είχε στον ΠΑΟΚ. Δεν νοιώθει τη σιγουριά που ένιωθε στον ΠΑΟΚ. Για μένα ο λόγος είναι αυτός. Ίσως και μετά τον τραυματισμό που είχε να μην έχει επανέλθει. Το ποδόσφαιρο είναι ψυχολογία και για να παίξεις πρέπει να την έχεις. Δεν μπόρεσε ακόμη να προσαρμοστεί στα δεδομένα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τον Πορτογάλο άσο: «Είναι πως θα σου πάει η ομάδα. Υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα με παίκτες που ήταν καλοί σε μια ομάδα και σε άλλες δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους. Αν γυρίσει ο Βιεϊρίνια στο ελληνικό πρωτάθλημα πάλι όλοι θα παραμιλάνε. Όταν νιώθεις ότι δεν είσαι βασικός και με το παραμικρό θα είσαι εκτός ομάδας τότε είναι φυσικό να υπάρχει θέμα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Στη Γερμανία δεν μπορείς να θεωρείσαι βασικός. Στη Γερμανία πρέπει ν είσαι σε κάθε παιχνίδι στο 100%. Αλλιώς το έχεις χάσει το παιχνίδι».

Στο τέλος αναφέρθηκε στην πορεία του Στέλιου Μαλεζά στην Φορτούνα Ντίσελντορφ: «Δεν τον έχω δει, αλλά πηγαίνει πολύ καλά, από ό,τι μου έχουν πει. Έχει την καλύτερη ομάδα στη Bundesligaνα και νεοφώτιστη η Φορτούνα. Υπάρχει δίψα για διάκριση στο Ντίσελντορφ, γιατί είναι μια ιστορική ομάδα».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: