Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Μουρίνιο: «Παίξαμε σαν Ρεάλ»

Μουρίνιο: «Παίξαμε σαν Ρεάλ»
Περήφανος για την ομάδα του και την αντίδρασή της στα στραβοπατήματα του πρωταθλήματος δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μάντσεστερ Σίτι με 3-2.

«Ο κόσμος σίγουρα απόλαυσε αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτες μου πάλεψαν σαν θηρία και ήταν απόλυτα αφοσιωμένοι στο στόχο. Κυριαρχήσαμε στον αγώνα και παρότι βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ, συνεχίσαμε να έχουμε την υπεροχή, δεν τα παρατήσαμε και πήραμε τη νίκη. Είμαι περήφανος για την απόδοσή μας και το ίδιο θα ίσχυε κι αν χάναμε, γιατί παίξαμε σαν Ρεάλ. Όμως δεν αξίζαμε να χάσουμε», τόνισε και πρόσθεσε: «Η ομάδα μου κατέθεσε την ψυχή της στο γήπεδο και πάλεψε ως το τέλος. Έδειξε πως συνήλθε και όταν μπορείς να κερδίσεις την Μπαρτσελόνα και τη Σίτι, τότε μπορείς να κερδίσεις τους πάντες. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση από έναν δύσκολο όμιλο. Κάθε βαθμός είναι πολύτιμος».

Ερωτηθείς για το γεγονός πως άφησε στον πάγκο τον Σέρχιο Ράμος, απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον Ράμος. Σήμερα δεν τον χρησιμοποίησα για αγωνιστικούς λόγους. Δεν υπάρχει κανένα πειθαρχικό ζήτημα, είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και επαγγελματίας».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: