Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Μαρκόπουλος: «Περίμενα περισσότερες δυσκολίες»

Μαρκόπουλος: «Περίμενα περισσότερες δυσκολίες»
Στο γεγονός πως δεν περίμενε τόσο άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανελευσιανικό στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την πανηγυρική πρόκριση του «Δικεφάλου» στην Ελευσίνα. Ο Μακεδόνας τεχνικός αντιμετωπίζει αυτά τα ματς σαν παιχνίδια προετοιμασίας και κοιτάζει να βελτιώνει τους παίκτες του και να διορθώνει τις αδυναμίες τους, ενώ ζήτησε περισσότερη διάρκεια, με αφορμή την εμφάνιση του δεύτερου ημιχρόνου.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σκαραφίγκας στάθηκε στην κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, όπου δεν υπάρχει τίποτα να θυμάται η ομάδα του, ενώ στάθηκε στο πόσο εύκολα οι ατομικές ενέργειες των αντιπάλων τους έδιναν εύκολους πόντους.

Αναλυτικά:

Σούλης Μαρκόπουλος: «Δεν περιμέναμε να νικήσουμε τόσο εύκολα. Στην αρχή της σεζόν, όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Ήταν το τέταρτο ματς για εμάς, ουσιαστικά ακόμη και το ματς με την Ελευσίνα το αντιμετωπίζουμε σαν παιχνίδι προετοιμασίας και αυτό που θέλουμε είναι να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι, να βλέπουμε τι μας λείπει και να το διορθώνουμε.

Αυτό που μας λείπει είναι η διάρκεια, φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ στο πρώτο πήγαμε πολύ καλά, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό για την εποχή. Ήταν μια καλή νίκη, κάθε νίκη είναι σημαντική και αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο και καλύτερο ρυθμό».

Γιώργος Σκαραφίγκας: «Η διαφορά ήρθε, κυρίως, από ατομικές ενέργειες και αυτό είναι κάτι που μας ενοχλεί. Από το πρώτο ημίχρονο, δεν έχουμε τίποτα να κρατήσουμε για να μάθουμε. Η εποχή είναι τέτοια, που οι ομάδες δεν είναι έτοιμες και τα συμπεράσματα είναι λανθασμένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: