Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Αντσελότι: «Άλλος είναι ο στόχος μας»

Αντσελότι: «Άλλος είναι ο στόχος μας»
Ικανοποιημένος από την νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με σκορ 4-1 επί της Ντιναμό Κιέβου, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Champions League, όπως δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι μετά τη λήξη της αναμέτρησης. «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είμαστε ένα από τα φαβορί», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιταλός τεχνικός για την ομάδα του.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου

Είστε ικανοποιημένος μετά το τελικό αποτέλεσμα;

«Ναι, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε στην πρεμιέρα του Champions League. Είναι καλό για την αυτοπεποίθηση της ομάδας. Φάνηκε ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο και έχουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας. Κάναμε πολύ καλή δουλειά. Δεν ξέρω αν αυτό είναι το καλύτερο ματς από την ημέρα που ήρθα, αλλά είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε αρχίσει με αυτό τον τρόπο. Ήταν ένα καλό βράδυ για εμάς».

Σε ποιο μέρος του αγώνα η ομάδα έπαιξε καλύτερα, σύμφωνα με τη δική σας άποψη;

«Μετά τον αγώνα με την Λιλ και εκείνο με την Τουλούζ, καταφέραμε να βρούμε μία ισορροπία. Οι επιθετικοί μας συνδυάστηκαν πολύ καλά. Το κλειδί, όμως, στο παιχνίδι μας ήταν ο Ζερεμί Μενέζ. Επίσης, ο Σαντόμ, ο Βεράτι και ο Ματουιντί έκαναν πολύ δουλειά στην άμυνα και την επίθεση. Είναι λίγο άπειροι, αλλά έδειξαν τις πραγματικές τους ικανότητες για 90 λεπτά».

Μπορούμε να πούμε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης;

«Δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε αυτό. Πρέπει να παραμείνουμε προσηλωμένοι στον πρώτο μας στόχο που είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Απομένουν ακόμα πέντε αγώνες, ξεκινήσαμε καλά, πήραμε τους τρεις βαθμούς και τίποτα περισσότερο. Τώρα, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Μπαστία το Σάββατο. Είναι ανώφελο να κοιτάμε μακριά, επειδή παίζουμε με την Πόρτο και δεν θα είναι εύκολο αυτό το ματς».




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: