Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Μπαλντίνι: «Φέραμε τον Ζέμαν για να κερδίζουμε»

Μπαλντίνι: «Φέραμε τον Ζέμαν για να κερδίζουμε»
Για όλους και για όλα μίλησε ο Φράνκο Μπαλντίνι σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ιταλικό Τύπο.

Ο γενικός διευθυντής της Ρόμα τόνισε τον λόγο που προσέλαβαν τον Ζέμαν για τον πάγκο της ομάδας, αλλά και για όσα καταλογίζουν στον τεχνικό των «τζιαλορόσι».

Επιπλέον δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πρώην προπονητή των Ρωμαίων Λουίς Ενρίκε και στους Τότι και Ντε Ρόσι.

«Ο λόγος που πήραμε τον Ζέμαν ήταν γιατί θέλουμε να κερδίζουμε. Είναι ο ιδανικός για να βγάλει από τους παίκτες το πνεύμα του νικητή που χρειάζεται, αλλά και αυτός που μπορεί να αλληλεπιδρά καλύτερα και με τον κόσμο της ομάδας. Θέλουμε η Ρόμα να αποκτήσει έναν τρόπο παιχνιδιού που θα την βοηθάει να κερδίζει και να διακρίνεται και ο Ζέμαν είναι ο κατάλληλος για αυτή τη δουλειά», ήταν αρχικά τα λόγια του Μπαλντίνι.

Όσον αφορά την παλιές έχθρες που ξύπνησε η επιστροφή του Ζέμαν στο ιταλικό πρωτάθλημα, σχολίασε: «Αυτοί που ψάχνουν να βρουν τους εχθρούς του Ζέμαν είναι μόνο οι δημοσιογράφοι. Αυτό συμβαίνει από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στη Serie A. Ξέραμε τι τύπος ανθρώπου είναι ο προπονητής μας όταν τον φέρναμε στην ομάδα και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

Αναφορικά με τον Λουίς Ενρίκε, ο Μπαλντίνι είπε: «Δεν είχε την εμπειρία που χρειαζόταν για αυτή τη θέση. Ωστόσο, προσπάθησε πάρα πολύ για το καλύτερο. Από την άλλη ο Ζέμαν είναι ένας χαρακτήρας που μπορεί και αντέχει την πίεση».

Ενώ για τον Τότι και τον Ντε Ρόσι, τόνισε: «Ο Τότι για εμάς είναι ο αρχηγός μας. Αυτό που μπορεί να κάνει είναι να δίνει το παράδειγμα στους νεότερους. Όσον αφορά τον Ντε Ρόσι θεωρώ πως θα τελειώσει την καριέρα του στη Ρόμα».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: