Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Μαγική Παρί!!

Μαγική Παρί
Τι και αν στο γαλλικό πρωτάθλημα άρχισε με γκέλες;

Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προσφέροντας και θέαμα στους φιλάθλους της, αφού νίκησε με 4-1 την Ντιναμό Κιέβου. Στο άλλο ματς του πρώτου ομίλου η Πόρτο επικράτησε 2-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Κροατία.

Παρί Σεν Ζερμέν- Ντιναμό Κιέβου 4-1

Η Παρί από νωρίς έδειξε τις… άγριες διαθέσεις της, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει από ήδη από τα πρώτα λεπτά τις πρώτες της φάσεις. Έτσι, στο 19’ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με πέναλτι έκανε το 1-0. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους διπλασίασε στο 29’ με σουτ από κοντά ο Τιάγκο Σίλβα. Τη σκυτάλη στο σκορ πήρε ένας άλλος αμυντικός από τη Βραζιλία, ο Άλεξ, ο οποίος στο 33’ έκανε το 3-0. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα είχε πέσει, αφού το αποτέλεσμα είχε κριθεί. Το γκολ για τους Ουκρανούς σημείωσε στο 87’ ο Βελόσο, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 90’ ο Παστόρε.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν (Αντσελότι): Σιρίγκου, Ζαλέ, Άλεξ, Μάξγουελ, Τιάγκο Σίλβα (81’ Καμαρά), Ματουιντί, Μενέζ (77’ Νενέ), Σαντόμ, Παστόρε, Βεράτι, Ιμπραΐμοβιτς(73’ Λαβέτσι).

Ντιναμό Κιέβου (Σέμιν): Κόβαλ, Ταΐβο, Μίκαλικ (46’ Μπετάο), Ντανίλο Σίλβα, Κασερίντι, Κράνιτσαρ (77’ Χούσεβ), Βελόσο, Γκαρμας (53’ Βουκόγιεβιτς), Ράφαελ, Ιντέγιε, Γιαρμολένκο.

<br />

Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Πόρτο 0-2

Τώρα όσον αφορά στο ματς της Κροατίας η Πόρτο πέρασε σχετικά εύκολα από εκεί. Οι Πορτογάλοι μπορεί να αποδυναμώθηκαν την τελευταία μέρα των μεταγραφών, καθώς πούλησαν τον Χουλκ στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αλλά αυτό αγωνιστικά ακόμα δεν φαίνεται να τους έχει επηρεάσει. Το πρώτο γκολ για τους «δράκους» πέτυχε στο 41’ ο Λούτσο Γκονζάλεζ, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90’ ο Βέλγος, Στίβεν Ντεφούρ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κάσιτς): Κέλαβα, Σίμουνιτς, Τόνελ, Βίντα, Πίραβιτς, Καλέγο, Σαμίρ, Αντέμι(58’ Μπεκιράι), Μπρόζοβιτς, Κοπ, Ρουκάβινα(67’ Καράσκο).

Πόρτο (Περέιρα): Έλτον, Λόπεζ, Οταμέντι, Σάντρο, Μαϊκόν, Γκονζάλεζ, Ντεφούρ, Ζοάο Μουτίνιο, Βαρέλα (72’Άτσου), Μαρτίνεζ (78’ Κλέμπερ), Ροντρίγκεζ (88’ Μανγκαλά).



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: