Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Χαρίσης: «Ταιριάζει στον Άρη ο Πελεκάνος»

Ο σέντερ του Άρη, Κώστας Χαρίσης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε την κλήρωση του πρωταθλήματος, τον στόχο της ομάδας και τον Πελεκάνο.

Για το χθεσινό παιχνίδι:

«Υπήρχε λίγο άγχος, είχαμε πολλές απώλειες και ήμαστε στα μέσα της προετοιμασίας. Υπήρχε πρόβλημα γιατί έλειπαν οι ξένοι και ήμασταν ξαφνικά 7-8 παίκτες μαζί με κάποιους νέους που έχουν όρεξη και ταλέντο και μας βοήθησαν, μας έδωσαν λύσεις».

Για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Σίγουρα η πρώτη εικόνα της ομάδας θα δείξει πολλά, θα κοιτάξουμε να ήμαστε έτοιμοι γιατί παίζουμε στην έδρα και δεν θα έχουμε άγχος. Ο Παναθηναϊκός είναι μια νέα ομάδα, φρέσκια, εμείς θα κοιτάξουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο».

Για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα:

«Η ομάδα έχει πολύ όρεξη με νέα δουλεμένα παιδιά που θα πρωταγωνιστήσουν. Ήμαστε και εμείς η πιο έμπειροι που θα βοηθήσουμε τους νέους να ενταχθούν όσο πιο εύκολα στην ομάδα».

Για τον στόχο της ομάδας:

«Στόχος της ομάδας είναι να γίνουμε ένα δυνατό σύνολο και να δώσουμε στον κόσμο της Θεσσαλονίκης να καταλάβει ότι ξεκινάει μια νέα καθαρή προσπάθεια με σωστή δουλειά. Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να κάνουμε τον κόσμο να αγαπήσει ξανά το Μπάσκετ. Εγώ είμαι της άποψης του γενικότερου καλού. Πρέπει να βοηθήσει η μια ομάδα την άλλη ώστε να ανεβάσουμε το επίπεδο αλλά να βοηθήσουμε και την εθνική».

Για το αν υπάρχουν λύσεις ώστε να αλλάξει το Μπάσκετ:

«Υπάρχουν λύσεις και πολλές που δεν ξέρουμε σαν αθλητές. Εμείς πρέπει να παίξουμε δυνατά χωρίς ένταση και γιατί όχι ο ΠΑΟΚ και ο Άρης να μην ανέβουν πάλη ψηλά.

Τέλος, αναφέρθηκε στον Πελεκάνο:

«Όλοι ξέρουμε την αξία του Μιχάλη σαν παίκτη αλλά και σαν άνθρωπο. Θα δέσει γιατί ταιριάζει στην ομάδα και θα μας βοηθήσει πολύ στην θέση 3. Θα είναι μια πολύ καλή προσθήκη».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: