Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Όταν όλα είναι λάθος, έρχεται μια εύκολη ήττα!!

Όταν όλα είναι λάθος, έρχεται μια εύκολη ήττα
Η επιλογή του τερματοφύλακα έμοιαζε λανθασμένη εκ των προτέρων.

Ένας κρύος γκολκίπερ, δίχως επίσημο ματς, σε πρεμιέρα Champions League δημιουργούσε ή αύξανε τις πιθανότητες της ζημιάς.

Η επιλογή του σχηματισμού για μια ομάδα που δεν έχει κόφτη σε καλή κατάσταση έδειχνε ρίσκο από την αρχή.

Η επιλογή να κάνει στα πρώτα επίσημα ματς ο Ολυμπιακός διαφορετικού τύπου παιχνίδι από αυτό που θα αναγκαζόταν να κάνει στην πρεμιέρα του στο Champions League έμοιαζε επίσης εκ των προτέρων λανθασμένη.

Του Βασίλη Σαμπράκου

Για όλους αυτούς τους λόγους δεν θα καταφέρουμε ποτέ να μάθουμε αν ο τρόπος, η ιδέα που είχε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην προσέγγιση αυτού του παιχνιδιού ήταν σωστός.

Ο Ολυμπιακός έχασε την πρώτη ευρωπαϊκή παρτίδα, αλλά το χειρότερο είναι ότι την έχασε με κατεβασμένα χέρια. Το παιχνίδι δεν του άφησε καν την αμφιβολία σχετικά με το αν άξιζε κάτι παραπάνω. Διότι αυτό δεν το ζήτησε, και επειδή έδειξε στο τέλος ότι δεν είχε καν το κουράγιο, τις δυνάμεις για να το ζητήσει.

Η Σάλκε του πήρε με άνεση τη νίκη στην πρώτη συνάντηση της χρονιάς. Κι αν το καθαρό γκολ του Παπαδόπουλου είχε μετρήσει ή ο Χούντελαρ είχε ευστοχήσει στο πέναλτι, η ήττα θα ήταν πολύ βαρύτερη και θα του είχε δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερη ζημιά.

Οι περισσότεροι περιμέναμε ότι ο Ολυμπιακός θα αποδεικνυόταν ανέτοιμος στην πρεμιέρα του Champions League, διότι αυτό μας είχε δείξει στα φιλικά και στα επίσημα παιχνίδια του. Τι δεν έκανε και τι μπορούσε να κάνει ο προπονητής του για να τα προλάβει όλα αυτά; Θα το διαπιστώσουμε στο Emirates.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: