Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Στέφενς: «Παίξαμε χωρίς άγχος»

Στέφενς: «Παίξαμε χωρίς άγχος»
Στο ήρεμο παιχνίδι που έκαναν οι παίκτες του απέδωσε ο Χουμπ Στέφενς τη νίκη (2-1) της Σάλκε επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του Champions League.

Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο για τη συνέχεια της διοργάνωσης, ωστόσο τόνισε πως η Άρσεναλ είναι το φαβορί για την πρωτιά του ομίλου, με τη δεύτερη θέση να «παίζεται» ανάμεσα στους άλλους τρεις.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και το κάναμε. Παίξαμε ήρεμα και χωρίς άγχος. Προηγηθήκαμε, αντιδράσαμε και πάλι σωστά χωρίς άγχος ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός ισοφάρισε. Μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και τρίτο γκολ, δηλαδή να κάνουμε το 3-1, αλλά ήμασταν άστοχοι. Μας ακυρώθηκε και ένα γκολ. Το συμπέρασμα είναι ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη», δήλωσε αρχικά ο Χουμπ Στέφενς και πρόσθεσε:

«Σαφώς καλύτερο το 3-1 από το 2-1, καθώς είναι ένα σκορ που κάνει πιο ξεκάθαρη τη νίκη. Είναι απλώς το πρώτο παιχνίδι και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για τον όμιλο, μετά το δικό μας διπλό και της Άρσεναλ. Η Άρσεναλ είναι το φαβορί για την πρώτη θέση, ενώ εμείς ο Ολυμπιακός και η Μονπελιέ θα παλέψουμε για τη δεύτερη».

Για την επιλογή του Μπαρνέτα στο αρχικό σχήμα: «Από την στιγμή που ο Αφελάι δεν ήταν στην κατάσταση που πρέπει, χρησιμοποίησα παίκτη που εμπιστεύομαι. Με δεδομένο πως μας περιμένουν πολλά παιχνίδια ακόμα θέλουμε όλους τους παίκτες μας».

Για το πώς περίμενε τον Ολυμπιακό: «Περιμένω πάντα να παίζω απέναντι σε μία καλή ομάδα. Μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Απλά αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε και όταν βάζεις δύο γκολ εκτός έδρας είναι σημαντικό».

Για την αναμέτρηση με την Μπάγερν που ακολουθεί: «Θα προετοιμαστούμε κανονικά. Θα γυρίσουμε στην Γερμανία. Θα ξεκουραστούμε και θα ηρεμήσουμε και μετά θα αρχίσουμε να ασχολούμαστε με τον επόμενο αγώνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: