Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Μάλαγα από άλλο… πλανήτη!!

Μάλαγα από άλλο… πλανήτη
Το είχε δείξει και κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Μέσα στο «Ροσαλέδα» είναι «κίνδυνος θάνατος».

Με τον… διάολο Ίσκο να χορεύει τα εκατομμύρια της Ζενίτ, οι Ανδαλουσιάνοι επικράτησαν για πλάκα με σκορ 3-0 των Ρώσων και πήραν… κεφάλι στο τρίτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν λέει να συνέλθει η Μίλαν, καθώς μετά τις γκέλες εντός συνόρων, ήρθε και το 0-0 μέσα στο Σαν Σίρο κόντρα στην Άντερλεχτ.

Μάλαγα - Ζενίτ 3-0

Δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα η Μάλαγα. Μόλις στο 3’ ο «μαέστρος» Ίσκο άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το παρθενικό γκολ στην ιστορία της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο νεοαποκτηθείς Χουλκ προσπάθησε να απαντήσει, όμως το σουτ του κατέληξε στο δοκάρι. Άμεση όμως ήταν και η… εύστοχη απάντηση των γηπεδούχων. Με έναν ακόμα νεοαποκτηθέντα, τον Σαβιόλα η Μάλαγα έκανε το 2-0 μόλις στο 16’.

Στη συνέχεια οι Ρώσοι έκατσαν, το «σοκ» της ήττας στο ρώσικο πρωτάθλημα φαινόταν «βαρύ» στα πόδια τους. Δεν κατάφεραν να σκοράρουν για να ξαναμπούν στο «κόλπο» και ο Ίσκο τους τιμώρησε ακόμα μια φορά, καθώς στο 76’ έδωσε… αέρα τριών γκολ στην ομάδα του. Μάλιστα στο 86’, ο Ντούντα θα μπορούσε να είχε δώσει ακόμα πιο θριαμβευτικό χαρακτήρα στη νίκη της Μάλαγα, αλλά σημάδεψε το δοκάρι και παρέμεινε το 3-0.

<br />

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάλαγα (Μανουέλ Πελεγκρίνι): Καμπαγέρο, Γκάμεζ, Ουέλινγκτον, Ντε Μικέλις, Μονρεάλ, Καμάτσο, Χοακίν (85' Ντούντα), Ελισέου, Ίσκο, Πορτίγιο (46' Ιτούρα), Σαβιόλα (62' Σάντα Κρουζ)

Ζενίτ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Μαλαφέεφ, Ανιούκοφ, Μπρούνο Άλβες, Λόμπαερτς, Λούκοβιτς (40' Μπιστρόφ), Σιρόκοφ (85' Λαμπ), Ζιριάνοφ (75' Τζόρτζεβιτς), Φαϊζούλιν, Ντενίσοφ, Κερζάκοφ, Χουλκ


Μίλαν - Άντερλεχτ 0-0

Το πρόβλημα της Μίλαν κάνει «μπαμ». Δεν μπορεί να πετύχει νίκες στην Ιταλία, δεν μπορεί και στην Ευρώπη. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα «ανοικτό» και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κάνουν φάσεις, όμως τα σουτ τους δεν έβρισκαν στόχο. Μπορεί οι Μιλανέζοι να είχαν συνολικά περισσότερες φάσεις, όμως χαρακτηριστικό ότι δεν πατούν καλά στο ξεκίνημα της σεζόν είναι το γεγονός ότι στο τέλος η κατοχή της μπάλας ήταν υπέρ της Άντερλεχτ! Οι δύο τερματοφύλακες, Αμπιάτι και Προτό έκαναν αποκρούσεις, τα σουτ των παικτών έφευγαν άουτ και «κόλλησαν» στο 0-0.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: