Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Χούντελαρ: «Δεν φοβήθηκα μετά το πέναλτι»

Χούντελαρ: «Δεν φοβήθηκα μετά το πέναλτι»
Τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης είχε η Σάλκε κόντρα στον Ολυμπιακό και αυτός ήταν ο βασικός λόγος της νίκης (2-1) επί του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Κλάας-Γιαν Χούντελαρ.

Ο Ολλανδός επιθετικός τόνισε πως δεν φοβήθηκε μετά το χαμένο πέναλτι, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί στο Καραϊσκάκη.

«Ελέγχαμε όλο το παιχνίδι από την αρχή. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ από τις ευκαιρίες που είχαμε, αλλά το σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις πόντους», δήλωσε ο Κλάας-Γιαν Χούντελαρ μετά τη νίκη της Σάλκε επί του Ολυμπιακού.

Για το αν φοβήθηκε μετά το χαμένο πέναλτι: «Δεν φοβήθηκα. Θα ήθελα να μπει βέβαια, αλλά δυστυχώς δεν μπήκε. Από ‘κει και πέρα συνεχίζαμε να ελέγχουμε το παιχνίδι. Έκανε κάποιες ευκαιρίες ο Ολυμπιακός αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Για την ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη: «Ήταν τέλεια η ατμόσφαιρα. Μου αρέσει που ήταν τόσο φανατικοί οι φίλοι του Ολυμπιακού, αλλά είμαι χαρούμενος που ήρθαν και οι δικοί μας».

Για το κέρασμα –λόγω της νίκης- του Κυριάκου Παπαδόπουλου: «Νομίζω ότι θα φάμε γύρο σήμερα το βράδυ. Άλλωστε, το κρέας αρέσει σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: