Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Γι' αυτό είναι η Άρσεναλ!!

Γι' αυτό είναι η Άρσεναλ
Μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μόλις στο 9ο λεπτό από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπελχαντά.

Ωστόσο, η Άρσεναλ είναι έμπειρη ομάδα και δεν θα μπορούσε η… μοίρα της να ήταν ήττα στην πρεμιέρα της στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Μονπελιέ.

Οι «κανονιέρηδες» μέσα σε δύο λεπτά με τον Ποντόλσκι στο 16ο λεπτό και τον Ζερβίνιο στο 18ο, έφεραν… τούμπα το παιχνίδι και με το τελικό 2-1 στο «Λα Μοσόν» πήραν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση, αποτέλεσμα που ήθελε και ο Ολυμπιακός.

Η Μονπελιέ στην πρεμιέρα της στο Τσάμπιονς Λιγκ μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και με κύριο εκφραστή τον Μπελχαντά κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, όταν ο Μαροκινός επιθετικός κέρδισε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στο 9ο λεπτό.

Η Άρσεναλ, όμως, αντέδρασε άμεσα και αρχικά με τον Ποντόλσκι στο 16’ ισοφάρισε και δύο λεπτά αργότερα ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Ζερβίνιο να κάνει το 2-1 που έμελλε να είναι το τελικό σκορ.

Μονπελιέ (Ζιράρ): Ζουρντρέν, Μποκαλί, Γιανγκέ-Εμπιβά, Ίλτον, Μπεντιμό, Μπελχαντά, Εστράδα (78’ Ερέρα), Καμπελά, Σαϊχί, Μουνιέ (68’ Αΐτ Φανά), Καμαρά (78’ Σταμπουλί)

Άρσεναλ (Βενγκέρ): Μανόνε, Μερτεζάκερ, Βερμάελεν, Τζένκινσον, Γκιμπς, Ντιαμπί, Αρτέτα, Καθόρλα (90’ Κοκελέν), Ποντόλσκι (90’ Γουόλκοτ), Ζιρού (76’ Ράμσεϊ), Ζερβίνιο



Αποτελέσματα Β’ Όμιλος:

Ολυμπιακός-Σάλκε 1-2
(58’ Αμπντούν - 41’ Χέβεντες, 59’ Χούντελαρ

Μονπελιέ-Άρσεναλ 1-2
(9’ πεν. Μπελχαντά- 16’ Ποντόλσκι, 18’ Ζερβίνιο)

Βαθμολογία Β’ Όμιλος:

1.Άρσεναλ 3
2.Σάλκε 3
3.Ολυμπιακός 0
4.Μονπελιέ 0



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: