Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ράγιος: «Σκέφτομαι μόνο τον Αστέρα και τίποτα άλλο»

Στο "Αθλητικό Μetropolis" και στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης Ρούμπεν Ράγιος, ο οποίος στο Κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα έχασε τρία δοκάρια.

Για το αν σκέφτεται ακόμα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και βλέπει ακόμα στον ύπνο του ότι η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός δήλωσε:

"Φυσικά και το σκέφτομαι γιατί ποτέ στην καριέρα μου δεν είχα τρία δοκάρια με αποτέλεσμα να μη μπορώ να προσφέρω τη νίκη στην ομάδα μου".

Για το αν γνωρίζει ο Ισπανός μέσος ότι πριν από επτά χρόνια ο Κώστας Κατσουράνης είχε σημαδέψει επίσης τρεις φορές το δοκάρι ο Ρούμπεν Ράγιος είπε:

"Δεν το ήξερα. Είναι πράγματι σπάνιο να έχεις τρία δοκάρια σε ένα παιχνίδι και να μην μπορείς να χαρίσεις στην ομάδα σου τους βαθμούς της νίκης".

Για το αν αισθάνθηκε την Κυριακή πως ήταν μοιραίος παίκτης :

"Αισθάνθηκα και λίγο δακτυλοδεικτούμενος και λίγο μοιραίος ειδικά μετά το τρίτο δοκάρι που θα άλλαξε την εξέλιξη του παιχνιδιού. Και ο ΠΑΟΚ όμως ήταν τυχερός. Γιατί όταν χάνεις τρία δοκάρια το κάθε ένα από αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τη ροή του αγώνα".

Όσο για το αν εισπράττει από τον κόσμο ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση:

"Νιώθω ότι είμαι ένας σημαντικός παίκτης όπως εξάλλου ένιωθα και πέρυσι. Αισθάνομαι την εμπιστοσύνη του προπονητή μου του Σάκη Τσιώλη".

Για τις πληροφορίες που θέλουν να έχει εντυπωσιάσει τον προπονητή του ΠΑΟΚ Γιώργο Δώνη:

"Δεν το ήξερα καθόλου αυτό. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στις υποχρεώσεις μου με τον Αστέρα Τρίπολης . Θέλω να γράψω ιστορία με αυτή την ομάδα. Μου αρκεί που έχω την εμπιστοσύνη του δικού του προπονητή".

Για το τι θα κάνει στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ του κάνει πρόταση τον Ιανουάριο:

"Είμαι πολύ χαρούμενος στον Αστέρα Τρίπολης. Έχουμε μια καλή ομάδα και θέλουμε τη νέα χρονιά να πετύχουμε περισσότερα πράγματα στην Ευρώπη. Θα ήταν χαζομάρα να μιλάω για άλλες ομάδες τη δεδομένη χρονική στιγμή".

Για το φετινό πρωτάθλημα:

"Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό αλλά ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω από πέρυσι. Ο Αστέρας έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό των άλλων ομάδων και ελπίζω φέτος να πάμε ακόμα πιο ψηλά. Σίγουρα ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος στις πρώτες θέσεις που οδηγούν στα Ευρωπαϊκά κύπελλα".

Όσο για τις φιλοδοξίες του είχε να πει:

"Οι δικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω την ομάδα είτε με γκολ είτε με ασίστ. Δουλεύω πολύ και με ταπεινότητα γιατί εγώ είμαι μόνο ένα κομμάτι της ομάδας".

Για το πως βλέπει το μέλλον του, αν θα συνεχίσει σε κάποια άλλη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ή θα επιστρέψει στο Ισπανικό πρωτάθλημα είχε να πει:

"Δεν μου αρέσει να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια. Προς το παρών θέλω να μείνω στον Αστέρα γιατί με προσέχουν και με αγαπάνε. Περνάω καλά στην Τρίπολη μαζί με την οικογένεια μου. Έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο με τον Αστέρα, το οποίο θέλω να τιμήσω. Κάποια στιγμή θέλω βέβαια να επιστρέψω στο Ισπανικό πρωτάθλημα".



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: