Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Γ. Αγγελόπουλος: «Έχουμε παικταράδες στον Ολυμπιακό»

Παικταράδες χαρακτήρισε τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στο περιθώριο της κλήρωσης του νέου ελληνικού πρωταθλήματος.
Ο εκ των ιδιοκτητών της πειραϊκής ΚΑΕ, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, εξήγησε πως δεν υπήρχε κανένας λόγος φέτος να αλλάξει το ρόστερ σε σχέση με την περσινή σεζόν, όπως δεν διαφοροποιούνται και οι στόχοι, που παραμένουν υψηλοί, ενώ σε ερώτηση για το γεγονός πως δεν κινήθηκαν το καλοκαίρι για κάποιον «παικταρά» απάντησε χαρακτηριστικά: «Τους παικταράδες όλους τους έχουμε στην ομάδα μας». Αναλυτικά τα όσα είπε…
Για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός κράτησε σχεδόν ανέπαφο το ρόστερ του: «Η ομάδα έχει παραμείνει σχεδόν ίδια, έχοντας και τους ίδιους στόχους. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να αλλάξουμε τους παίκτες. Τα προηγούμενα χρόνια κάποιοι απογοητεύονταν από όσα έβλεπαν, ειδικά οι ξένοι παικταράδες. Δεν ήταν μόνο δική μας απόφαση να αλλάξουμε τους παίκτες».
Για το γεγονός πως φέτος δεν κινήθηκαν για την απόκτηση «μεγάλου ονόματος»: «Τους παικταράδες όλους τους έχουμε στην ομάδα μας».
Για το εάν θα ήθελε ο Ολυμπιακός, ο ΕΣΑΚΕ να ασκεί περισσότερο και πιο συγκεκριμένο οικονομικό έλεγχο στις ομάδες του πρωταθλήματος: «Όχι, δεν είπαμε κάτι τέτοιο».
Για την υπόθεση με τους ισολογισμούς: «Μιλήσαμε για μία ομάδα, έγινε συγκεκριμένη αναφορά χθες (18/09) και δεν είναι υπόθεση του ΕΣΑΚΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: