Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

«Ο αριθμός των πιστωτών είναι τριψήφιος»

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στο άρθρο 99 και στις διαπραγματεύσεις του Άρη με τους πιστωτές του, ενώ μεταξύ άλλων έστειλε μήνυμα στήριξης στον Μάκη Κατσαβάκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το άρθρο 99 και τη στάση των πιστωτών: «Άμα δεν είσαι αισιόδοξος δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι. Το άρθρο 99 το χειρίζεται η ΚΜΑ που το έχει αναθέσει στους δικηγόρους. Είναι πολύ σημαντικό και για τον Άρη και για τους πιστωτές του. Θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα να ανασάνει. Οι πιστωτές δεν δείχνουν εμπιστοσύνη σε όλα όσα τους λέμε. Είναι δύσκολο να επαναφέρουμε την αξιοπιστία μας λόγω των οικονομικών δεδομένων, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε. Βέβαια υπάρχει καλή διάθεση σχεδόν από όλους τους πιστωτές. Ο Άρης θέλει αν αποκαταστήσει το όνομά του στην αγορά και να γίνει ξανά αξιόπιστος».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως ο αριθμός των πιστωτών που έχουν λαμβάνειν είναι τριψήφιος αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο αριθμός των πιστωτών είναι τριψήφιος. Τον αριθμό των χρημάτων δεν χρειάζεται να τον αναφέρουμε. Στην αρχή το νούμερο προκαλούσε απελπισία. Τώρα κατανοούμε που βρισκόμαστε. Οι πιστωτές μας δείχνουν σεβασμό. Θέλουν φυσικά να πάρουν τα χρήματα τους και ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με μια μεγάλη εταιρία. Το χρέος θα μπορέσει να αποβεί βιώσιμο στο μέλλον. Όποιος είναι στη διοίκηση πρέπει να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση. Δεν μπορούμε να καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια. Η υπαγωγή στο άρθρο 99 θα μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε».

Για τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών που υπήρξαν χθες: «Χθες δεν πληρώθηκαν κάποιοι, αλλά θα πληρωθούν και αυτοί ή την Παρασκευή ή τη Δευτέρα».

Σε ερώτηση για το αν τέθηκε θέμα Κατσαβάκη απάντησε: «Από τη διοίκηση του Άρη δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο. Οπότε…», και πρόσθεσε για την εικόνα που αντίκρισε στην ομάδα και για τους στόχους που έθεσε ο ίδιος και το υπόλοιπο ΔΣ: «Ο στόχος μας ήταν να κατέβει ο Άρη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα κατάφερε να πάρει ενημερότητα. Ευχαριστούμε 4.500 ανθρώπους που πήραν διαρκείας ξέροντας ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα κατέβουμε στο πρωτάθλημα. Ο κόσμος ήταν πάλι δίπλα μας. Η ομάδα είχε 12 παίκτες όταν πήγαμε εμείς. Τους κρατήσαμε όλους εκτός από τον Ούμπιντες. Είχαμε μόνο 3 επιλογές για τους έμπειρους παίκτες και μας δυσκόλεψε αυτό. Ήρθαν αργά, αλλά είναι πολύ καλοί».

Για την εικόνα του Άρη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Μάκη Κατσαβάκη: «Πιστεύω ότι η ομάδα θα δείξει καλύτερο πρόσωπο. Προβληματιστήκαμε βέβαια με την εικόνα με την ΑΕΚ, αλλά ο προπονητής έχει τη στήριξή μας και το θέμα είναι τελειωμένο. Ο κόσμος θέλει απλώς την εμφάνιση και το αποτέλεσμα. Καλά κάνει και έχει απαιτήσεις, αλλά εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να δείξουμε ρεαλισμό. Δεν πρέπει να κρίνουμε τον προπονητή μέσα από τρία παιχνίδια. Κάποια πράγματα στον Άρη θα πρέπει να αλλάξουν».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: