Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

«Να νικήσουμε και τη Σίτι»

«Να νικήσουμε και τη Σίτι»
Απόλυτα ικανοποιημένος που η Μπορούσια Ντόρτμουντ ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στον Άγιαξ εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Αυτό το αποτέλεσμα φαίνεται πως… άνοιξε την όρεξη του Πολωνού στράικερ, ο οποίος τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του μπορούν να κάμψουν την αντίσταση και της Μάντσεστερ Σίτι που είναι η επόμενη αντίπαλος των Γερμανών.

«Νομίζω πως φέτος θα έχουμε καλύτερη πορεία από την περσινή. Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια. Ωστόσο, τώρα η προσοχή μας στρέφεται στη Σίτι, η οποία είναι μια καλή ομάδα με πολλούς αστέρες, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και σε αυτό το ματς», ήταν τα λόγια του Λεβαντόφσκι.

Εκτός του ματς με τους Άγγλους ο Πολωνός φορ μίλησε και για τον αγώνα με τον Άγιαξ και πόσο σημαντική ήταν η νίκη κόντρα στους Ολλανδούς: «Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς και είμαι χαρούμενος που σημείωσα το γκολ. Το πρώτο ματς στον όμιλο είναι πάντα σημαντικό για κάθε ομάδα και είναι θετικό το ότι ξεκινήσαμε με τρεις βαθμούς».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: