Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Περήφανος και σίγουρος ο Μπουφόν!!

Περήφανος και σίγουρος ο Μπουφόν
Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένει το σφύριγμα της έναρξης του πρώτου ματς του Τσάμπιονς Λιγκ ο Τζανλουίτζι Μπουφόν. Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους, μιλώντας την παραμονή του αγώνα με την Τσέλσι στο Λονδίνο, χαρακτήρισε σημαντικό τεστ για την ομάδα του το συγκεκριμένο παιχνίδι και έδειξε να αισιοδοξεί για την πορεία της ομάδας του στην Ευρώπη.

Επιστρέφει μετά από το 2010 στο Τσάμπιονς Λιγκ και ελπίζει να κάνει μια αξιόλογη πορεία. Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν θα ηγηθεί της Γιουβέντους στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και ανυπομονεί να αντιμετωπίσει τους κατόχους του μοναδικού τίτλου που δεν έχει κατακτήσει στην καριέρα του.

Μιλώντας πριν το παιχνίδι, ο Μπουφόν παρουσιάστηκε προσγειωμένος. «Το παιχνίδι αυτό θα μας δείξει αρκετά για τις δυνατότητές μας. Η Γιουβέντους δεν είναι η πιο ισχυρή ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά ούτε η Τσέλσι ήταν πέρσι και στο τέλος το πήρε», ήταν τα πρώτα λόγια του αρχηγού της «Γιούβε». «Αυτό που αισθάνομαι λίγο πριν το ματς είναι περηφάνια, λαχτάρα να παίξω και σιγουριά για την ομάδα μου.»

Ποιες θα είναι οι διαφορές του παιχνιδιού της Τετάρτης σε σχέση με την αναμέτρηση του 2009, που βρήκε νικήτρια την Τσέλσι με 1-0; «Τότε στηριζόμασταν πολύ στις ατομικές ικανότητες των παικτών μας. Τώρα είμαστε πιο ομάδα και αυτό μόνο καλό θα μας κάνει. Σήμερα είμαστε πιο σίγουροι για το που μπορούμε να φτάσουμε. Μπορεί κάποιοι να είναι άπειροι από τέτοια ματς, είναι όμως μαθημένοι από διεθνείς αναμετρήσεις χάρη στις εθνικές ομάδες.»

Η «Γιούβε» μέχρι που μπορεί να φτάσει; «Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το τρόπαιο που μου λείπει. Μακάρι να το σήκωνα ως αρχηγός. Πιστεύω πως μετά από 3-4 ομάδες ερχόμαστε εμείς. Η κλήρωση και οι συγκυρίες θα παίξουν το ρόλο τους, αλλά ακόμα και αν αποκλειστούμε νωρίς, εμείς είμαστε περήφανοι που παίζουμε με τους καλύτερους», τόνισε ο Μπουφόν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: