Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

«Φοβερή ατμόσφαιρα, αλλά τους σιγήσαμε…»

«Φοβερή ατμόσφαιρα, αλλά τους σιγήσαμε…»
Εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα των φίλων του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Χορστ Χελντ, αλλά πρόσθεσε πως η ομάδα του ήταν τόσο ανώτερη που κατάφερε να σιγήσει την κερκίδα.

«Ήταν εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα και ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε ώθηση στην ομάδα του. Όμως με τον τρόπο που παίξαμε καταφέραμε να σιγήσουμε την εξέδρα», ανέφερε.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη νίκη. Ήταν δύσκολη η αποστολή μας. Αρχικά αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα, αλλά από τα μέσα του πρώτου μέρους και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε το παιχνίδι μας και έπρεπε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ. Στο τέλος φοβηθήκαμε λίγο, αλλά ήταν μία δίκαια νίκη και ένα τέλειο ξεκίνημα», πρόσθεσε, ενώ σχολίασε και τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Κυριάκου Παπαδόπουλου, είπε: «Πιστεύω πως ο διαιτητής δεν συμφωνούσε με την υπόδειξη του βοηθού του. Τώρα μπορούμε να γελάμε με αυτό γιατί τα πράγματα πήγαν όπως θέλαμε, όμως σε κάθε περίπτωση ήταν ένα κανονικό γκολ που έπρεπε να μετρήσει».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: