Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Μασάντο: «Μας… έπιασαν στους πανηγυρισμούς»

Μασάντο: «Μας… έπιασαν στους πανηγυρισμούς»
Στο γεγονός ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έμειναν για περισσότερη ώρα απ’ όση έπρεπε στους πανηγυρισμούς του γκολ της ισοφάρισης (Αμπντούν), απέδωσε το γκολ του Χούντελαρ που έδωσε ξανά προβάδισμα στην Σάλκε, ο Πάουλο Μασάντο. «Μετά ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθουμε», τόνισε ο Πορτογάλος μέσος.

«Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και μπήκαμε δυνατά και στο δεύτερο για να φτάσουμε στο γκολ. Το κάναμε αλλά δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ αμέσως και εκεί κρίθηκε το ματς. Νομίζω ότι ήταν η στιγμή του πανηγυρισμού…Δώσαμε περισσότερη σημασία στο να πανηγυρίσουμε το γκολ μας και χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Μετά ήταν πολύ δύσκολο να επανέλθουμε», τόνισε αρχικά ο Μασάντο.

Όσο για το πότε ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί καλύτερος, απάντησε: «Δεν είναι μόνο θέμα χρόνου. Θα είναι καλύτερη η ομάδα όσο έρχονται νίκες. Είμαστε απογοητευμένοι αλλά θα κοιτάξουμε να πάμε στην Άρσεναλ για το θετικό αποτέλεσμα».

Τέλος, ρωτήθηκε για την θέση που αγωνίζεται και είπε: «Ο προπονητής μου ζητάει να συγκλίνω όταν παίζω στα άκρα για να βοηθάω στην ισορροπία της ομάδας. Για μένα είναι το ίδιο όπου και να παίζω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: