Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Δέδας: «Ανταγωνιστικοί και εντός και εκτός έδρας»

Ο Γιώργος Δέδας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τους στόχους του φετινού ΠΑΟΚ, τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και τους παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Στην αρχή αναφέρθηκε στο διαφημιστικό σποτ που προωθεί τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΟΚ στο οποίο συμμετέχουν παλιές δόξες της ομάδας: «Η ιστορία του ΠΑΟΚ είναι γνωστή. Είχα πει ότι το σλόγκαν με τους παλιούς προπονητές και τους παίκτες καλύπτει μεγάλη γκάμα γενεών και είναι μια κίνηση που θα βρει ανταπόκριση».

Στη συνέχεια αναφορικά με το τι περιμένει από τη φετινή σεζόν είπε: «Μέχρι στιγμής πάμε καλά. Αυτά που κάνουμε στην προπόνηση βγαίνουν μέσα στο γήπεδο. Αλλά είναι νωρίς ακόμη. Στόχος είναι να είναι καλύτερος ο ΠΑΟΚ από κάθε προηγούμενη χρονιά. Ίσως παίξουμε ένα διαφορετικό στυλ μπάσκετ. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και εντός και εκτός έδρας».

Σχετικά με την επιστροφή του Λάζαρου Παπαδόπουλου στον ΠΑΟΚ πρόσθεσε: «Ο Λάζαρος (σ.σ. Παπαδόπουλος) είναι μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ. Θα είμαστε για τρίτη φορά συμπαίκτες. Είναι άριστος συμπαίκτης, είναι παίκτης ομάδας».

Στο τέλος στάθηκε στους παίκτες που προέρχονται από τα σπλάχνα της ομάδας: «Αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Υπάρχουν παιδιά από το εφηβικό και το παιδικό που δεν ρίχνουν το επίπεδο της προπόνησης. Αυτό που έχω δει είναι πραγματικά απίστευτό. Τα παιδιά διατηρούν τον ρυθμό ίδιο και αυτό είναι ένα όπλο για τον προπονητή».





πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: