Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Πώς ένιωθε ο πρόεδρος μετά την ήττα;

Τα συναισθήματα και προσδοκίες του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη συνέχεια.

Πώς ένιωθε ο πρόεδρος μετά την ήττα;
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σίγουρα περίμενε μία σαφώς καλύτερη εικόνα από τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τη Σάλκε, ωστόσο πιστεύει και περιμένει ότι θα υπάρξει άμεση αλλαγή αγωνιστικού προσώπου της ομάδας.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που λόγω των πολλών υποχρεώσεών του έμεινε μέχρι αργά τα ξημερώματα της Τετάρτης στο "Καραϊσκάκη", δεν έκρυβε τον προβληματισμό του για το ξεκίνημα της ομάδας στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Σάλκε.

Αναμφίβολα εκτίμησε πολύ την προσπάθεια προπονητή και παικτών, όμως από την άλλη είχε την προσδοκία για κάτι καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο.
Φυσικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκτιμά και θεωρεί πως η ομάδα του θα βελτιωθεί ιδιαίτερα σύντομα. Περιμένει μία σαφή καλυτέρευσή της και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη και αυτό σημαίνει πως το βάρος πέφτει σε Ζαρντίμ και ποδοσφαιριστές για να φέρουν αυτήν την αλλαγή εικόνας στο γήπεδο.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός πιστεύει πολύ στο ρόστερ αλλά και στον Πορτογάλο τεχνικό και γι' αυτό ακριβώς έχει προσδοκίες για διαφοροποίηση του αγωνιστικής εικόνας του συλλόγου προς το καλύτερο.
Πηγή:gazzetta gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: