Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Στο Παρίσι τα γκολ, στο Μιλάνο τα πανηγύρια!!

Στο Παρίσι τα γκολ, στο Μιλάνο τα πανηγύρια
Έντονες αντιδράσεις στις κερκίδες του Σαν Σίρο προκάλεσαν οι ανακοινώσεις των γκολ της Παρί Σεν Ζερμέν, στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι οπαδοί της Μίλαν, βλέποντας την ομάδα τους να μην μπορεί να βρει το δρόμο για τα δίχτυα, πανηγύριζαν τα γκολ των πρώην ινδαλμάτων τους που αγωνίζονται στην ομάδα του Παρισιού.

Μετά από δύο εντός έδρας ήττες, στις οποίες η ομάδα τους δεν είχε καταφέρει να πετύχει ούτε γκολ, οι οπαδοί της Μίλαν βρέθηκαν στις κερκίδες του Σαν Σίρο για να παρακολουθήσουν το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Άντερλεχτ, ελπίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα τους δώσουν τη χαρά ενός, τουλάχιστον γκολ. Η απόδοση της ομάδας, όμως, δεν ενθουσίασε κανένα, ενώ οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Έτσι οι οπαδοί των «ροσονέρι» δεν ευτύχισαν να ξεσπάσουν σε πανηγυρισμούς.

Μερικοί, ωστόσο, φρόντισαν να εκτονωθούν κι ας ήταν για γκολ που πετύχαινε άλλη ομάδα. Όταν τα μεγάφωνα του Σαν Σίρο ανακοίνωσαν το τέρμα που πέτυχε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, μικρή μερίδα οπαδών της Μίλαν αποδοκίμασε τον Σουηδό, με ένα μεγάλο μέρος της κερκίδας να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Οι οπαδοί των «ροσονέρι» «ευτύχισαν» να πανηγυρίσουν… ενωμένοι λίγο αργότερα, όταν χρίστηκε σκόρερ για την Παρί ο Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος φαίνεται πως δεν έχει αντιπάθειες στο Μιλάνο.


Τελικά η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 4-1 της Ντιναμό Κιέβου, η Μίλαν έμεινε στο 0-0 με την Άντερλεχτ και οι Ιταλοί οπαδοί, μέσα στη απογοήτευση, υποχρεώθηκαν να μείνουν στους πανηγυρισμούς για γκολ που έβαζαν… άλλοι, ελπίζοντας πως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ξεσπάσουν σε ζητωκραυγές μέσα στο Σαν Σίρο, για γκολ που θα έχει πετύχει η ομάδα τους.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: