Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Καρακούσης: «Να δώσουμε όραμα στον κόσμο»

Το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Άρης Καρακούσης, , φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τους στόχους που έχει φέτος η ομάδα.

Για την κλήρωση:

«Η κλήρωση του πρωταθλήματος δεν έχει εκπλήξεις. Θα παίξουν όλοι με όλους».

Για το ματς με τον Πανελευσινιακό:

«Ο Πανελευσινιακός είναι μια ομάδα της Α1. Όλες οι ομάδες πάνω κάτι έτσι θα είναι. Η ομάδα μέχρι στιγμής έχει καλές εντυπώσεις, θα δούμε αν θα έχουμε διάρκεια. Έχουμε φέτος 12 συμβόλαια και έχουμε καταξιωμένους και νέους που θα μπορούν να δώσουν κάτι το παραπάνω στον ΠΑΟΚ».

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ:

«Ο Παοκτσής φίλαθλος πάντα θέλει όραμα, εμείς είμαστε πρώτα υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε την εξυγίανση και πληρώνουμε χιλιάδες ευρώ κάθε μήνα σε ΙΚΑ, Εφορία και άρθρο 99. Επίσης πρέπει να κάνουμε μια ομάδα αντάξια του κόσμου. Πιστεύω πως τα κάνουμε και τα δύο».

Τέλος, αναφέρθηκε στην συνέπεια της διοίκησης και στην στήριξη που χρειάζεται η ομάδα από τον κόσμο:

«Οι προπονήσεις είναι σκληρές, εμπιστευόμαστε τον κ. Μαρκόπουλο και εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε συνεπείς και στα οικονομικά και στα αγωνιστικά. Ο κόσμος θέλουμε να καταλάβει πως είμαστε συνεπείς σε όλα. Η εγγυητική ήταν πολύ αλμυρή, δώσαμε 100.000 ευρώ. Η καμπάνια των διαρκείας δεν έχει αποδώσει ακόμη όσο θέλουμε, θέλει όμως όραμα ο κόσμος και θα πρέπει να καταλάβει πως η ομάδα δεν είναι η διοίκηση πρωτοδικείου. Εάν δεν έχουμε δίπλα τον κόσμο μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: