Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Παρελθόν ο τελικός του Μαΐου για τον Χάινκες!!

Παρελθόν ο τελικός του Μαΐου για τον Χάινκες
Να βγάλουν από το μυαλό τους τον χαμένο τελικό του Μαΐου και να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, ζήτησε από τους παίκτες του ο Γιουπ Χάινκες. Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, μιλώντας την παραμονή της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ, που βρίσκει την ομάδα του αντιμέτωπη της Βαλένθια, επανέλαβε πως οι Βαυαροί μπορούν να επαναλάβουν την πορεία της προηγούμενης χρονιάς.

Ο τελικός του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ, είχε ένα μεγάλο φαβορί. Η Μπάγερν Μονάχου, έχοντας αποκλείσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, έπαιζε μέσα στην έδρα της με αντίπαλο την Τσέλσι και όλα τα προγνωστικά την ήθελαν νικήτρια. Τελικά, αν και προηγήθηκε στο 83ο λεπτό, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με το γκολ του Ντρογκμπά στο 87ο και έχασε το Κύπελλο στη διαδικασία των πέναλτι.

Η απώλεια του τίτλου επηρέασε ψυχολογικά όλη την ομάδα. Παίκτες, προπονητές, παράγοντες και φίλοι της Μπάγερν δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως χάθηκε μια τόσο μεγάλη ευκαιρία. Η απώλεια του τίτλου στη Γερμανία, μεγάλωσε την απογοήτευση στο περιβάλλον των Βαυαρών.

Η νέα χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ για τη Μπάγερν ξεκινάει το βράδυ της Τετάρτης. Ο προπονητής της ομάδας, Γιουπ Χάινκες, ζήτησε από τους παίκτες του να αφήσουν πίσω τις δυσάρεστες αναμνήσεις του τελικού και να προσπαθήσουν να επαναλάβουν την περσινή πορεία. «Πρέπει να ξεχάσουμε τον τελικό και να πάψει να επηρεάζει τις εμφανίσεις μας η ανάμνησή του. Οι παίκτες μου έχουν «χωνέψει» πια αυτή την ήττα και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν μια νέα προσπάθεια, που θα μας οδηγήσει μακριά και στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο Χάινκες.

Η Μπάγερν ξεκίνησε πολύ καλά τη Μπουντεσλίγκα. Αυτό είναι ένα δείγμα και για την Ευρώπη; «Είναι αλήθεια πως ξεκινήσαμε καλά, αλλά η Ευρώπη είναι διαφορετική. Πρέπει από το ματς με τη Βαλένθια να ξεκινήσουμε καλά και να δείξουμε σε όλους πως είμαστε και εμείς υποψήφιοι για τον τίτλο. Μπορούμε να παίξουμε καλά στο Τσάμπιονς, το ίδιο καλά με τη Μπουντεσλίγκα», σημείωσε ο Χάινκες.






πηγή: sport-fm.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: