Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Μπουτραγκένιο: «Άξιζε τη νίκη η Ρεάλ»

Μπουτραγκένιο: «Άξιζε τη νίκη η Ρεάλ»
Δίκαιη ήταν η νίκη (3-2) της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μάντσεστερ Σίτι, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Champions League, όπως δήλωσε ο Εμίλιο Μπουτραγκένιο στο τηλεοπτικό κανάλι «TVE». Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του ισπανικού συλλόγου δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο δεν είχε σημειωθεί κάποιο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο, αν και έπαιζαν δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη.

«Αυτή ήταν η απόδοση που θέλουμε να έχουμε σε τέτοιου είδους αγώνες. Προσωπικά δεν νομίζω ότι αξίζαμε να χάσουμε, επειδή στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κάποιες άτυχες στιγμές. Ήταν ένα καλό παιχνίδι με μία κατάληξη που θα θυμόμαστε για αρκετό καιρό», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός και πρόσθεσε:

«Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, επειδή έχουν πολύ δυνατή επίθεση και θα παλέψουν για την κατάκτηση του Champions League, αν και δεν μπορώ να καταλάβω πώς δεν είχε σκοράρει καμία από τις δύο ομάδες πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι μερικές φορές σκληρό, αλλά εμείς δείξαμε θάρρος».

Καταλήγοντας, ο Μπουτραγκένιο αναφέρθηκε στην εμφάνιση του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ήταν μία χαρούμενη βραδιά για όλους. Ο Κριστιάνο έκανε εξαιρετικό ματς και το άξιζε το γκολ που πέτυχε».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: