Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Τζεμπούρ: «Έχω πίστη στην ομάδα για την ανατροπή»

Τζεμπούρ: «Έχω πίστη στην ομάδα για την ανατροπή»
Δεν «ξεγράφει» τον Ολυμπιακό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ραφίκ Τζεμπούρ, παρά την ήττα στην πρεμιέρα από τη Σάλκε.

Ο Αλγερινός επιθετικός εξέφρασε την εμπιστοσύνη στην ομάδα του και έδωσε το σύνθημα και στους υπόλοιπους συμπαίκτες του να «μιλήσουν» στο γήπεδο και να φτάσουν στο στόχο της πρόκρισης.

«Εμείς από την αρχή προσπαθήσαμε να πιέσουμε ψηλά αλλά δεν ήμασταν 100% εύστοχοι. Αν το είχαμε αυτό θα ήμασταν είτε Ρεάλ Μαδρίτης είτε Μπαρτσελόνα. Κυνηγήσαμε το γκολ που θα μας βάλει μπροστά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε να κρατήσουμε τη μπάλα και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν το πετύχαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ, ισοφαρίσαμε αλλά και πάλι… φάγαμε ακόμα ένα γκολ πολύ γρήγορα. Συνεχίσαμε την πίεση όμως δεν ήταν αρκετό και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα».

«Πιστεύω ότι μπορούμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση, αρκεί να σταματήσουμε τα λόγια και να δείχνουμε τις ικανότητες μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και πέρσι έτσι είχαμε ξεκινήσει άσχημα, αλλά στη συνέχεια το ανατρέψαμε. Έχω πίστη στην ομάδα και στα υπόλοιπα παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: