Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

«Ο ΠΑΟΚ εμφάνιζε εικόνα ΔΕΚΟ»

Στο «Αθλητικό Μetropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε το μέλος του Α.Σ ΠΑΟΚ και υπεύθυνος οικονομικών θεμάτων Δημήτρης Ζιγκερίδης, λίγο πριν την συνεδρίαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από όπου θα προκύψει ΑΜΚ, αλλά και θα οριστεί ΓΣ από την οποία αναμένεται να προκύψει νέα διοίκηση με τις ευλογίες του Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη ΓΣ συνέλευση από την οποία θα προκύψει νέο ΔΣ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Λογικό μου φαίνεται. Υπάρχει μεγαλομέτοχος. Θα πρέπει να υπάρχει αιρετή διοίκηση που θα έχει την ευθύνη τη ομάδες σε αγωνιστικό και κυρίως οικονομικό επίπεδο. Είναι επιβεβλημένο να υπάρξει νέα διοίκηση. Όχι βέβαια ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν κάποια πρόσωπα από τη νυν διοίκηση. Ένα πρόσωπο όμως που έχει βάλει τόσα χρήματα θα πρέπει να έχει τον έλεγχο».

Για την παραμονή Βρύζα στα κοινά της ΠΑΕ: «Την παρουσία του Ζήση Βρύζα τη θεωρώ απαραίτητη. Αλλά όλα αυτά είναι θέματα του μεγαλομετόχου. Είναι φυσιολογικό πάντως, σε αυτό το μεταβατικό στάδιο που βρίσκεται η ομάδα, να μείνει ο Ζήσης Βρύζας γιατί η παρουσία του θα είναι καταλυτική. Θα έχει πίσω του και ένα μεγαλομέτοχο και δεν θα ψάχνει συνεχώς για νέους πόρους».

Για το αν συμφωνεί και ο ίδιος με το… σλόγκαν κάποιων φίλων του ΠΑΟΚ προς τον Ιβάν Σαββίδη που του λεν «άλλαξέ τα όλα»: Δεν πρέπει να κάνουμε υπερβολές. Πρέπει να αλλάξουν πολλά. Είχα τονίσει στο παρελθόν ότι θα έπρεπε να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όμως δεν μπορούν να αλλάξουν τα πάντα. Όταν ξέρεις ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να μπει κάποιος με χρήματα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να αφήσεις κάποια πράγματα πίσω. Δεν είναι κακό όμως να συμμαζευτεί λίγο το πράγμα. Πρέπει να σφίξουν τα πράγματα και να μην εμφανίζει ο ΠΑΟΚ εικόνα ΔΕΚΟ, όπως εμφάνιζε».

Για τον ρόλο του Ερασιτέχνη ως μικρομετόχου: «Εμείς έχουμε εντελώς μεταβατικό ρόλο. Περιμένουμε να συγκληθεί ΓΣ. Υπάρχει ευθύνη για το παρών διοικητικό συμβούλιο, αλλά θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο. Εμείς σαν μικρομέτοχοι και σαν ΑΣ θα ασκήσουμε οποιαδήποτε μετοχικά δικαιώματα έχουμε και θα είμαστε παρατηρητές. Θα κάνουμε καλοπροαίρετα παρατηρήσεις, όποτε διαπιστώνουμε κάποια λάθη».

Για το πότε θα συγκληθεί η ΓΣ: «Αυτό θα γίνει στα μέσα Οκτωβρίου. Δεν πρέπει να χάνεται χρόνος. Αυτό θα γίνει περίπου σε 3-4 εβδομάδες».



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: