Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

«Δίκαιη η ισοπαλία στο Μιλάνο»

«Δίκαιη η ισοπαλία στο Μιλάνο»
Πολύ ικανοποιημένος με την ισοπαλία που κατάφερε να πάρει η ομάδα του μέσα στο Μιλάνο με αντίπαλο τη Μίλαν, για την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκε ο Τζον Φαν Ντεν Μπρομ. Ο προπονητής της Άντερλεχτ στάθηκε στην απόδοση της ομάδας του και παραδέχτηκε πως αντιμετώπισε μια Μίλαν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Σε ένα μίνι πρωτάθλημα έξι αγώνων, κάθε βαθμός που κερδίζει μια ομάδα μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμος. Ιδίως αν αυτός έρχεται σε εκτός έδρας αναμέτρηση και με αντίπαλο μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό είχε στο μυαλό του ο προπονητής της Άντερλεχτ, Τζον Φαν Ντεν Μπρομ, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τη Μίλαν, που έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

«Είμαι χαρούμενος από το βαθμό που πήραμε, αλλά περισσότερο που καταφέραμε να κρατήσουμε τους αντιπάλους μας μακριά από την εστία μας. Ήταν σημαντικό για μένα να μην δεχτούμε γκολ από τη Μίλαν, οι παίκτες μου το γνώριζαν και έκαναν αυτό που έπρεπε.»

Ποιες είναι οι πιθανότητες της Άντερλεχτ να προχωρήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ; «Πήραμε δίκαια ένα βαθμό που μπορεί να φανεί χρήσιμος στο τέλος. Με την ισοπαλία αυτή θεωρώ πως μπορούμε να μείνουμε ζωντανοί στη μάχη της πρόκρισης. Ασφαλώς είναι νωρίς ακόμα, αλλά για την ψυχολογία μας είναι σημαντικός. Ο δρόμος είναι μακρύς, θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», απάντησε ο Φαν Ντεν Μπρομ.

Τη Μίλαν πως την είδε ο προπονητής των Βέλγων; «Ήταν εμφανές πως αντιμετωπίζει ψυχολογικό πρόβλημα. Δεν έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους. Αυτό προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε και το πετύχαμε μέχρι ενός σημείου. Είναι, όμως, μεγάλη ομάδα και πιστεύω πως μπορεί να βρει το δρόμο της», σημείωσε ο Φαν Ντεν Μπρομ.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: