Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

«Καλύπτεται η διαφορά από την κορυφή»

«Καλύπτεται η διαφορά από την κορυφή»
Την πίστη του πως η Ίντερ μπορεί στο τέλος να κατακτήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Γιούτο Ναγκατόμο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Tuttosport». Ο Ιάπωνας, λίγο πριν τους φιλικούς αγώνες της εθνικής του με τη Γαλλία και τη Βραζιλία, τόνισε πως όλοι οι συμπαίκτες του είναι σίγουροι πως το η διαφορά από τη Γιουβέντους και τη Νάπολι καλύπτεται.

Η χαρά του για τη νίκη της Ίντερ επί της Μίλαν με 1-0 μετριάστηκε λόγω της αποβολής του. Ο Γιούτο Ναγκατόμο, πάντως, δείχνει να απολαμβάνει την επιτυχία της ομάδας του, η οποία έχει ανεβάσει την ψυχολογία του στα ύψη. Τόσο που τον κάνει να αισιοδοξεί για την πορεία της στο πρωτάθλημα.

«Τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι παίκτες της Ίντερ, είμαστε πεπεισμένοι πως μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Η διαφορά μας από τη Νάπολι και τη Γιουβέντους, είτε η βαθμολογική, είτε η αγωνιστική, είναι μικρή και καλύπτεται εύκολα. Μπορούμε τον τίτλο, είμαστε βέβαιοι», τόνισε ο Ναγκατόμο.

Αυτό το ισχυρίζεσαι μετά από όσα είδες στο ντέρμπι; «Πήραμε μεγάλη νίκη, που την αξίζαμε. Ευτυχώς η αποβολή μου δεν μας κόστισε. Και η νίκη αυτή μας έκανε να πιστέψουμε ακόμα περισσότερο στους εαυτούς μας», απάντησε ο Ιάπωνας.

Η συνεργασία του με τον Αντόνιο Κασάνο είναι άψογη. «Ταιριάξαμε αγωνιστικά και ο ένας βρίσκει εύκολα τον άλλον. Αλλά έχουμε ταιριάξει και εκτός γηπέδου. Πειράζει ο ένας τον άλλον και κάνουμε πολλά αστεία. Περνάμε καλά με τον Αντόνιο», είπε ο παίκτης της Ίντερ.

Κλείνοντας, ο Ναγκατόμο αναφέρθηκε στα επικείμενα φιλικά παιχνίδια της εθνικής Ιαπωνίας. «Θα παίξουμε με τη Γαλλία και τη Βραζιλία. Δύο μεγάλες ομάδες, δύο δύσκολα ματς. Αλλά εμείς θέλουμε να κερδίζουμε πάντα. Έτσι θα κάνουμε και τώρα. Θα παίξουμε για τη νίκη», είπε ο Ιάπωνας.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: