Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

«Ψαράδες», ε;

«Ψαράδες», ε;
Δύσκολη εκτός έδρας νίκη κατάφερε να πάρει στο «Κεμάλ Σταφά» κόντρα στην Αλβανία η Ισλανδία στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του προκριματικού γύρου του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014.

Το σύνολο του Λαρς Λάκεμπαργκ επικράτησε με σκορ 2-1 εκείνου του Τζιάνι Ντε Μπιάσι και έτσι έφτασε τους έξι βαθμούς και βρίσκεται στη θέση του πέμπτου ομίλου.

Τώρα όσον αφορά στο ματς εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά ήταν οι Ισλανδοί, οι οποίοι με τον Μπγιάρνασον στο 19’ έκαναν το 0-1. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι άρχισαν να πιέζουν, προκειμένου να φέρουν το ματς στα ίσια. Τελικά αυτό το έκανε ο Κάνι στο 29’.

Το δεύτερο ημίχρονο άργησε να ξεκινήσει, καθώς η βροχή που έπεφτε στα Τίρανα έκανε τον διαιτητή να περιμένει να μειωθεί η έντασή της. Το νερό είχε μετατρέψει τον αγωνιστικό χώρο σε βούρκο και έτσι οι προσπάθειες και των 22 ποδοσφαιριστών έγιναν ιδιαίτερα δύσκολες.

Παρόλα αυτά οι Ισλανδοί κατάφεραν με τον Σίγκουρτσον στο 81’ να στείλουν στο «καναβάτσο» του Αλβανούς και να φύγουν με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές τους.

Η βαθμολογία του πέμπτου ομίλου:

1)Ελβετία 6
2)Ισλανδία 6
3)Αλβανία 3
5)Κύπρος 3
6)Νορβηγία 3
7)Σλοβενία 0



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: