Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Forza… Λίνεν!!

Forza… Λίνεν!
Στα πρώτα λόγια του ως προπονητής της ΑΕΚ ο Έβαλντ Λίνεν δήλωσε έτοιμος να κάνει τα πάντα για να την επαναφέρει εκεί που της αξίζει.

Και από τη δεύτερη κιόλας μέρα έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά.

Μόνο την Παρασκευή ο Γερμανός δημιούργησε υποψίες ότι είναι… ντοπαρισμένος, προλαβαίνοντας να παρουσιαστεί, να προπονήσει δυο φορές την ομάδα, να παρακολουθήσει τους Κατίδη-Μπουγαΐδη με την Ελπίδων και να κατευθυνθεί και στο «Καραϊσκάκη» για να δει το Ελλάδα-Βοσνία!

Από την άφιξή του κιόλας στην Ελλάδα ο Λίνεν είχε δηλώσει έτοιμος να δουλέψει σκληρά για τη βελτίωση της ΑΕΚ. Και δεν χρειάστηκε να περάσουν ούτε δυο μέρες για να επιβεβαιώσει πως δεν θα μείνει στα λόγια. Μετά την πρώτη προπόνηση λοιπόν της Πέμπτης και την πρωινή που είχε προγραμματιστεί για σήμερα στα Σπάτα, ο Γερμανός παρουσιάστηκε και επίσημα από την «Ένωση».

Επειδή όμως για να… γυρίσει ο ήλιος (πόσω μάλλον η ΑΕΚ από την τελευταία θέση της βαθμολογίας) θέλει δουλειά πολλή, ο Λίνεν δεν άφησε ούτε τις ώρες που μεσολαβούσαν μέχρι την απογευματινή προπόνηση αναξιοποίητες. Κατευθύνθηκε, έτσι, στο Ελληνικό για να παρακολουθήσει το φιλικό της Εθνικής Ελπίδων με το Βέλγιο και να δει τον μεν Μπουγαΐδη να παίζει 74 λεπτά, τον δε Κατίδη να αγωνίζεται σε όλο το ματς και να πετυχαίνει ένα εξαιρετικό γκολ με λόμπα.

Και στη συνέχεια ο Λίνεν επέστρεψε στα Σπάτα για την απογευματινή προπόνηση. Εκεί όπου δεν είχε διαθέσιμους τους διεθνείς (πέραν των Μπουγαΐδη-Κατίδη, έλειψαν ξανά οι Γροντής-Παπαδημητρίου που είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων) αλλά και τους Κατσικοκέρη και Φούντα (που έκαναν ατομικό πρόγραμμα).

Αντίθετα είδε να προπονείται κανονικά ο Γιάγκο (που έκανε θεραπεία το πρωί) και να τίθεται κι εκείνος στη διάθεσή του για το πρώτο… διαγώνισμα που θα βάλει το Σάββατο στους «κιτρινόμαυρους» με το φιλικό στο Αιγάλεω απέναντι στην τοπική ομάδα (στις 16:00).

Πριν απ’ αυτό όμως, ο Λίνεν θα έχει ολοκληρώσει μια τουλάχιστον γεμάτη μέρα για τον ίδιο (και τουλάχιστον ενθαρρυντική για το πώς σκοπεύει να δουλέψει στην ΑΕΚ) κατευθυνόμενος και στο «Καραϊσκάκη» και παρακολουθώντας μαζί με τον Ανδρέα Δημητρέλο το παιχνίδι της Εθνικής με τη Βοσνία.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: